چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۳:۰۱
منبع: نمایندگی اصفهان
بازیکن ذوب‌آهن: یک شکست نشانه وجود مشکل بزرگ در تیم نیست

بازیکن ذوب‌آهن: یک شکست نشانه وجود مشکل بزرگ در تیم نیست

اصفهان (ایسنا) - بازیکن ذوب‌آهن اصفهان گفت: بازی منطقی و خوب ارائه کردیم و نتیجه امروز را نباید نشانه وجود مشکل بزرگ در ذوب‌آهن دانست؛ چرا که ترمیم ساختار دفاعی و رسیدن تیم به شرایط مطلوب زمان می‌برد.

نیما انتظاری، شامگاه چهارشنبه ۲۸ مرداد پس از شکست تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در برابر ملوان بندرانزلی اظهار کرد: به‌نظرم بازی خیلی خوبی انجام دادیم و فکر می‌کنم تیم در ادامه مسابقات نیز بهتر خواهد شد. اینکه بعد از یک بازی خانگی یا یک مسابقه خارج از خانه که نتیجه نمی‌گیریم، بخواهیم اسم آن را مشکل بزرگ بگذاریم، به نظرم درست نیست.

وی افزود: واقعیت این است که ترمیم ساختار دفاعی تیم زمان می‌برد و نمی‌توان انتظار داشت همه چیز در مدت کوتاهی به بهترین شرایط برسد. به‌نظر من نتیجه‌ای که تاکنون گرفته‌ایم، نتیجه بدی نبوده است. در هفته اول هم شرایط خاص خودمان را داشتیم و امروز نیز از نظر فوتبالی، یک بازی منطقی و خوب ارائه کردیم.

بازیکن تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان بیان کرد: در بخشی از بازی که ملوان روی ارسال‌ها تمرکز کرده بود، به‌ویژه پس از ورود مهاجم بلندقدشان، شرایط مسابقه تغییر کرد و فشار بیشتری روی ما آوردند. با این حال، باز هم معتقدم تیم ما عملکرد قابل قبولی داشت.

انتظاری با اشاره به فضای ورزشگاه و حمایت هواداران ملوان تصریح کرد: هواداران ملوان واقعاً فشار زیادی روی تیم حریف وارد می‌کنند و انرژی فوق‌العاده‌ای به تیمشان می‌دهند. در نهایت نیز همین حمایت و فشار باعث شد ملوان بتواند بازی را به سود خود تمام کند.

وی در پایان گفت: به ملوان بابت این پیروزی تبریک می‌گویم. من خاطرات خیلی خوبی از این تیم و هوادارانش دارم و برای آن‌ها آرزوی موفقیت می‌کنم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها