پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۰
منبع: نمایندگی کردستان
رقابت ۲۴ هزار و ۷۳۲ داوطلب کردستانی در کنکور سراسری/ ۶۵ درصد داوطلبان زن هستند

رقابت ۲۴ هزار و ۷۳۲ داوطلب کردستانی در کنکور سراسری/ ۶۵ درصد داوطلبان زن هستند

کردستان (ایسنا) - به گفته مسئول حفاظت آزمون استان کردستان، آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ با حضور ۲۴ هزار و ۷۳۲ داوطلب در ۱۰ شهرستان استان طی روزهای پنجشنبە و جمعە (۲۹ و ۳۰ مرداد) در حال برگزاریست که ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان بانوان و ۳۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ همزمان با سراسر کشور طی روزهای پنجشنبه و جمعه در استان کردستان در حال برگزاری است و داوطلبان گروه‌های مختلف آزمایشی در حوزه‌های امتحانی تعیین‌شده با یکدیگر به رقابت پرداختند.

محمد سعیدی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حضور ۲۴ هزار و ۷۳۲ داوطلب در این آزمون اظهار کرد: ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان را بانوان و ۳۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی افزود: حدود ۴۳ درصد داوطلبان در گروه علوم تجربی، ۳۵ درصد در گروه علوم انسانی، ۹ درصد در گروه زبان انگلیسی، هفت درصد در گروه ریاضی و ۶ درصد نیز در گروه هنر در آزمون سراسری امسال شرکت کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها