جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۲
امام‌جمعه بوشهر: خلیج فارس جای حامیان متجاوزان نیست

امام‌جمعه بوشهر: خلیج فارس جای حامیان متجاوزان نیست

بوشهر (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با انتقاد از همکاری برخی کشورهای منطقه با آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: خلیج فارس جایگاهی برای حضور حامیان متجاوزان نیست و این کشورها نباید سرزمین‌های اسلامی را در اختیار دشمنان قرار دهند.

آیت‌الله غلامعلی صفایی‌ بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه ۳۰ مرداد بوشهر با اشاره به پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب درباره نیروهای مسلح، اظهار کرد: ارتقای مستمر توانمندی‌های دفاعی و امنیتی کشور یک ضرورت است و نیروهای مسلح باید در سه حوزه ستاد، عملیات و تجهیزات، سطح آمادگی خود را به‌صورت روزآمد حفظ و تقویت کنند.

وی افزود: هرگونه ضعف و کاستی در این حوزه‌ها می‌تواند زمینه را برای سوءاستفاده و ضربه‌زدن دشمن فراهم کند؛ از این رو نیروهای مسلح باید همواره آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات را داشته باشند.

نماینده ولی‌ فقیه در استان بوشهر با تأکید بر ضرورت برخورداری نیروهای مسلح از توان پاسخگویی مؤثر و به‌موقع تصریح کرد: این آمادگی باید در برابر انواع تهدیدات نظامی، شناختی و ادراکی وجود داشته باشد.

صفایی‌ بوشهری ادامه داد: دشمن در کنار اقدامات نظامی، با استفاده از جنگ شناختی به دنبال ایجاد دگردیسی ذهنی در جامعه و جایگزین کردن روحیه تسلیم به جای مقاومت است و در این عرصه نیز باید با قدرت و هوشیاری عمل کرد.

امام‌جمعه بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از مواضع برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: محکومیت ایران از سوی این کشورها برای ملت ایران ارزشی ندارد و جمهوری اسلامی بر اساس آموزه‌های قرآن و سنت پیامبر (ص)، مسیر استقامت را ادامه خواهد داد.

وی هشدار داد: در صورت تداوم همکاری این کشورها با آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران، پایگاه‌های مورد استفاده آنان علیه کشورمان هدف قرار خواهند گرفت.

نماینده ولی‌ فقیه در استان بوشهر خطاب به حکام کشورهای منطقه گفت: قرار دادن سرزمین‌های اسلامی در اختیار دشمنان خدا و همکاری با جبهه مخالف اسلام، امنیت و بقای حکومت‌های آنان را تضمین نمی‌کند و خلیج فارس نباید به محلی برای حضور حامیان متجاوزان تبدیل شود.

صفایی‌ بوشهری در ادامه با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان سرافراز دفاع مقدس، بر ضرورت توجه بیشتر مسئولان به مسائل این قشر تأکید کرد و گفت: حفظ کرامت و حریم آزادگان در محیط‌های اداری، رسیدگی به اشتغال فرزندان تحصیل‌کرده و دارای مهارت آنان و توجه به مشکلات مسکن، باید مورد اهتمام جدی قرار گیرد.

وی همچنین با تشریح ابعاد مختلف تهاجم دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمن تنها از مسیر نظامی وارد میدان نشده، بلکه در حوزه اقتصادی نیز با تحریم و احتکار، در حوزه اجتماعی با دوقطبی‌سازی، در عرصه سیاسی با ایجاد گسست میان جریان‌ها و در حوزه فرهنگی با ترویج ابتذال، اهداف خود را دنبال می‌کند.

امام‌جمعه بوشهر بر ضرورت حفظ وحدت حول محور ولایت فقیه تأکید کرد و افزود: دولت باید با رویکردی جهادی و دانش‌بنیان برای مقابله با گرانی‌های کاذب اقدام کند.

وی همچنین با اشاره به مسئولیت دستگاه‌های مختلف در حوزه عفاف و حجاب گفت: ۳۲ دستگاه مسئولیت قانونی در این زمینه دارند و باید به وظایف خود در این حوزه عمل کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها