شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۹
قهرمانی تیم کشتی آزاد ناشنوایان خراسان رضوی در کشور/ فرنگی‌کاران بر سکوی سوم

قهرمانی تیم کشتی آزاد ناشنوایان خراسان رضوی در کشور/ فرنگی‌کاران بر سکوی سوم

خراسان رضوی (ایسنا) - سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی گفت: در مسابقات ناشنوایان کشور، تیم کشتی آزاد خراسان رضوی با کسب ۷ مدال، عنوان قهرمانی و تیم کشتی فرنگی استان با کسب ۴ مدال جایگاه سوم را کسب کرد.

امیرحسین ثنائی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی ناشنوایان کشور و انتخابی تیم ملی به میزبانی ارومیه برگزار شد و نمایندگان خراسان رضوی با کسب ۱۱ مدال انفرادی، عملکرد قابل توجهی از خود به نمایش گذاشتند.

وی درباره عملکرد تیم خراسان رضوی در این رقابت‌ها، تشریح کرد: امسال در مجموع ۲۵ نفر را در قالب تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی استان به مسابقات کشتی ناشنوایان کشور اعزام کردیم که حدود ۱۷ نفر از این جمع را ورزشکاران تشکیل می‌دادند و سایر نفرات نیز در بخش‌های مربیگری، بدنسازی و کادر فنی همراه تیم بودند.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی ادامه داد: از مجموع ۱۷ کشتی‌گیر اعزامی خراسان رضوی، ۱۱ نفر موفق شدند در رقابت‌های کشوری به مدال دست پیدا کنند که هفت مدال در رشته کشتی آزاد و چهار مدال نیز در کشتی فرنگی به دست آمد. در نهایت تیم کشتی آزاد خراسان رضوی عنوان نخست کشور را کسب کرد و تیم فرنگی نیز در جایگاه سوم قرار گرفت.

ثنائی با اشاره به فرآیند آماده‌سازی تیم کشتی ناشنوایان خراسان رضوی پیش از حضور در مسابقات، بیان کرد: از مدت‌ها قبل از آغاز رقابت‌ها برنامه آماده‌سازی ورزشکاران را شروع کرده بودیم. کشتی‌گیران تمرینات مستمری داشتند و برای افزایش آمادگی خود، در کنار ورزشکاران شنوا تمرین کردند و مورد ارزیابی و محک قرار گرفتند تا بتوانند با آمادگی بیشتری در مسابقات حاضر شوند.

وی تصریح کرد: نتیجه‌ای که امروز به دست آمده حاصل یک فرآیند بوده و صرفاً به مسابقات ارومیه محدود نمی‌شود. ما تلاش کردیم نقاط ضعف تیم را نسبت به سال گذشته شناسایی کنیم و مشکلاتی را که باعث شده بود در سال قبل نتوانیم به مدالی دست پیدا کنیم، تا حد امکان برطرف کنیم.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی با بیان اینکه تیم کشتی استان سال گذشته موفق به کسب مقام نشده بود، ادامه داد: سال گذشته در رشته کشتی مقامی کسب نکرده بودیم. به همین دلیل بعد از ارزیابی شرایط، مشکلات ورزشکاران را بررسی کردیم. یکی از مسائل مهم، کمبود امکانات و تجهیزات بود و از سوی دیگر، ورزشکاران در مسیر حضور در تمرینات و مسابقات با دشواری‌هایی مواجه بودند.

وی افزود: تلاش کردیم مسائل مربوط به تمرین، تجهیزات، لباس، کفش و سایر نیازهای تیم را برطرف کنیم. همچنین شرایطی فراهم شد که ورزشکاران بتوانند تمرینات منظم‌تری داشته باشند و با آمادگی کامل‌تری راهی اردو و سپس مسابقات کشوری شوند.

ثنائی درباره نتایج انفرادی ورزشکاران خراسان رضوی در کشتی آزاد ناشنوایان، تشریح کرد: در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمحمد شاه‌تقی موفق شد مدال طلا را کسب کند. ابوالفضل جامعه‌داری در وزن ۵۷ کیلوگرم و حمید حصاری در وزن ۸۶ کیلوگرم به مدال نقره رسیدند. محمد عابدینی در وزن ۶۱ کیلوگرم، فردین توکلی‌نسب در وزن ۷۹ کیلوگرم، حسن عباسی در وزن ۹۷ کیلوگرم و فرهاد اسدی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم نیز موفق به کسب مدال برنز شدند.

وی افزود: در کشتی فرنگی ناشنوایان، محمد بابایی در وزن ۵۵ کیلوگرم مدال نقره گرفت و مصطفی یحیایی در وزن ۶۰ کیلوگرم، مسلم رسولی در وزن ۷۲ کیلوگرم و جواد میرزایی در وزن ۷۷ کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند. این تعداد مدال نشان می‌دهد که اگر برای ورزشکاران ناشنوا برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشیم و امکانات لازم را در اختیارشان قرار دهیم، ظرفیت بسیار خوبی برای موفقیت در سطح ملی و حتی بین‌المللی دارند.

اشتغال؛ مهم‌ترین دغدغه ورزشکاران ناشنوا

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی با اشاره به برگزاری مسابقات استعدادیابی، تأکید کرد: باید به تدریج نفرات جدید را وارد چرخه مسابقات کنیم تا تیم تنها متکی به چند ورزشکار باتجربه نباشد. اگر بتوانیم در کنار حفظ نفرات فعلی، استعدادهای جدید را نیز شناسایی و پرورش دهیم، می‌توانیم در سال‌های آینده تیم قدرتمندتری داشته باشیم.

وی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ورزشکاران ناشنوا را اشتغال دانست و گفت: یکی از مشکلات بزرگ ورزشکاران ناشنوا مسئله کار و اشتغال است. ورزشکار ممکن است در میدان مسابقه قهرمان کشور شود، اما بعد از مسابقات همچنان دغدغه‌های اقتصادی و شغلی داشته باشد. ما این موضوع را پیگیری می‌کنیم و معتقدیم حمایت از ورزشکار نباید فقط به زمان مسابقه محدود شود. اگر یک ورزشکار بتواند در مسابقات کشوری یا جهانی مقام کسب کند، باید شرایطی فراهم شود که بتواند در کنار ورزش، آینده شغلی مناسبی نیز داشته باشد.

کسب نخستین مدال تیراندازی ناشنوایان خراسان رضوی در کشور

ثنایی به موفقیت تیم تیراندازی ناشنوایان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: چندی پیش تیم تیراندازی خراسان رضوی موفق شد عنوان نایب‌قهرمانی کشور را به دست آورد که این نخستین مقام استان در رشته تیراندازی ناشنوایان بود. این موفقیت برای ما اهمیت زیادی دارد و نشان می‌دهد که ظرفیت ورزش ناشنوایان خراسان رضوی فقط به یک یا دو رشته محدود نیست. اگر بتوانیم در رشته‌های مختلف استعدادیابی و سرمایه‌گذاری کنیم، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود.

وی تصریح کرد: قهرمانی کشتی آزاد و کسب عنوان سوم کشتی فرنگی و همچنین نایب‌قهرمانی تیم تیراندازی ناشنوایان خراسان رضوی، حاصل تلاش خود ورزشکاران، مربیان و کادر فنی است. امیدواریم با ادامه حمایت مسئولان و فراهم شدن امکانات بهتر، این روند ادامه پیدا کند و در مسابقات آینده شاهد حضور قدرتمندتر ورزشکاران ناشنوای استان در عرصه ملی و بین‌المللی باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها