یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۰
منبع: نمایندگی همدان
عنوان «همدان؛ مرکز جهانی طب ایرانی» در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب می‌شود

استاندار همدان:

عنوان «همدان؛ مرکز جهانی طب ایرانی» در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب می‌شود

همدان (ایسنا) - استاندار همدان با تأکید بر ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی استان در حوزه طب ایرانی گفت: عنوان «همدان؛ مرکز جهانی طب ایرانی» با توجه به جایگاه حکیم بوعلی‌سینا، در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح و برای پیگیری و ثبت آن در شورای فرهنگ عمومی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام خواهد شد.

حمید ملانوری‌شمسی یکشنبه اول شهریور در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان، با قدردانی از حضور و همراهی اعضای این شورا و دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی، اظهار کرد: نقشه مهندسی فرهنگی استان پس از طی فرآیندی زمان‌بر و با پیگیری‌های انجام‌شده در حال ورود به مرحله اجراست و دستگاه‌های اجرایی باید در تحقق اهداف و برنامه‌های آن نقش‌آفرینی کنند.

وی افزود: دستگاه‌هایی که برای اجرای نقشه مهندسی فرهنگی استان طرح و برنامه مشخصی داشته باشند، متناسب با ظرفیت و اعتبارات موجود از حمایت‌های لازم برخوردار خواهند شد تا اجرای این نقشه با جدیت دنبال شود.

ملانوری‌شمسی با اشاره به موضوع مطرح‌شده درباره جایگاه همدان در حوزه طب ایرانی، تصریح کرد: با توجه به وجود شخصیت بزرگی همچون حکیم ابوعلی‌سینا در همدان، موضوع ثبت عنوان «همدان؛ مرکز جهانی طب ایرانی» در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح خواهد شد و پس از تصویب، برای پیگیری در شورای فرهنگ عمومی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام می‌کنیم.

استاندار همدان همچنین راه‌اندازی پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی در استان را از دیگر موضوعات مهم دانست و گفت: مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی همدان آیین‌نامه، شیوه‌نامه و مقدمات لازم برای راه‌اندازی این مجموعه را فراهم کرده و جلسات مربوط به آن را برگزار کند تا زمینه اجرای این طرح مهم فراهم شود.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی درباره ترویج زیست مورد نظر در دستگاه‌های اجرایی، خاطرنشان کرد: مقرر شد حوزه اجتماعی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، آیین‌نامه اجرایی این طرح را تدوین و نهایی کند و کارگروه مربوط به ترویج این موضوع در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود.

ملانوری‌شمسی یکی دیگر از موضوعات مورد تأکید را اجرای قانون جوانی جمعیت در حوزه زمین و مسکن عنوان کرد و افزود: در بازدید اخیر از اداره‌کل راه و شهرسازی استان، موضوع تشکیل کارگروه «طرح ضربتی اجرای قانون جوانی جمعیت در حوزه زمین و مسکن» مطرح شد و مقرر شد این کارگروه با مسئولیت اداره‌کل راه و شهرسازی تشکیل شود.

وی ادامه داد: موضوع جوانی جمعیت یکی از مسائل مهم استان است و اگرچه در شورای تأمین مسکن نیز قابل پیگیری است، اما لازم است به عنوان یک موضوع فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی مورد توجه قرار گیرد و سایر دستگاه‌ها نیز در اجرای آن مشارکت کنند.

استاندار همدان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله محمدی و همچنین شهیدان رجایی و باهنر، بر ضرورت پیگیری مصوبات شورای فرهنگ عمومی و تبدیل تصمیمات این شورا به اقدامات عملی تأکید کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها