حبیب عفری دوشنبه دوم شهریور در جمع مردم شادگان با تأکید بر ضرورت شفافیت مسئولان در برابر افکار عمومی اظهار کرد: رابطه میان مردم و مسئولان باید دوسویه باشد و مسئولان در کنار مطالبه همراهی مردم، عملکرد و میزان تلاش خود را نیز برای افکار عمومی شفاف کنند.
وی افزود: ارتباط مستقیم با سادات،سران عشایر، معتمدان، نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف، یکی از مهمترین مسیرها برای شناسایی دقیق مسائل و پیگیری مطالبات مردم شادگان است.
سرپرست فرمانداری شادگان با تأکید بر ضرورت حضور مسئولان در میان مردم بیان کرد: مسئولان باید مطالبات مردم را بشنوند و برای حل مشکلات آنان در میدان حضور داشته باشند.
وی بابیان اینکه مردم ولینعمت ما هستند، اضافه کرد: تا آنجا که قانون و مقررات اجازه دهد و از عهده فرمانداری برآید به مشکلات مردم رسیدگی خواهد شد.
عفری با اشاره به تکریم اربابرجوع و خدمترسانی صادقانه به مردم، حل مشکلات مردم را از اولویتهای کاری فرمانداری شادگان عنوان کرد.
او افزود: رسیدگی به مشکلات مردم وظیفه مسئولان نظام است و همه مسئولان باید خود را در مقابل مردم مسئول و پاسخگو بدانند.
انتهای پیام