دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۳
منبع: نمایندگی فارس
افتتاح ۱۷۰ میلیارد تومان پروژه برق‌رسانی در فارس همزمان با هفته دولت

افتتاح ۱۷۰ میلیارد تومان پروژه برق‌رسانی در فارس همزمان با هفته دولت

فارس (ایسنا) - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های متعدد برق‌رسانی این شرکت همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه‌ها شامل طرح‌های توسعه فیدر، روشنایی معابر و برق‌رسانی به روستاهای بدون برق است که با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان اجرا شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

حمیدرضا جلایر دوشنبه دوم شهریور در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس با تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هدف از اجرای این طرح‌ها را افزایش رضایت‌مندی مشترکان، استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود و تأمین برق پایدار و مطمئن عنوان کرد.

وی افزود: همزمان با هفته دولت، ۱۲ پروژه روشنایی معابر نیز به بهره‌برداری می‌رسد که برای اجرای آن‌ها حدود یک‌ونیم کیلومتر شبکه برق ۲۰ کیلوولت و ۱۱ کیلومتر شبکه برق فشارضعیف احداث و سه هزار دستگاه چراغ نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با اشاره به پروژه‌های برق‌رسانی به روستاهای بدون برق، گفت: سه پروژه برق‌رسانی به روستاهای بدون برق استان با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۲۳ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد که زمینه برخورداری ۳۳ خانوار روستایی از نعمت برق را فراهم خواهد کرد.

جلایر ادامه داد: برای برق‌رسانی به این روستاها، بیش از ۱۰ کیلومتر شبکه برق ۲۰ کیلوولت و یک‌ونیم کیلومتر شبکه برق فشارضعیف احداث و سه دستگاه پست هوایی با ظرفیت ۲۰۰ کیلوولت‌آمپر نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیز هشت روستا در استان فارس برقدار شدند، گفت: در حال حاضر تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان از نعمت برق برخوردار هستند و بی‌تردید با مجموع این اقدامات، مردم استان فارس شاهد تحول مناسبی در شبکه توزیع نیروی برق در بخش‌های شهری و روستایی خواهند بود.

بهسازی شبکه برق ۱۰۵ روستا در دستور کار

این مقام مسئول، اصلاح و بهسازی شبکه برق فشارضعیف هوایی را یکی از برنامه‌های محوری شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در شهرها و روستاهای استان طی سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۲۳ کیلومتر شبکه فشارضعیف و ۲۰ کیلومتر شبکه فشارمتوسط در استان در قالب طرح بهارستان بهسازی شد و امسال نیز اصلاح و بهسازی ۱۰۵ روستا در دستور کار قرار دارد.

جلایر در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه‌های توسعه فیدر اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۶ پروژه توسعه فیدر و زیرساخت با هدف افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه، کاهش بار و ایجاد نقاط مانور به طول ۲۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

افتتاح ۲۳ مزرعه خورشیدی در هفته دولت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با مثبت ارزیابی کردن روند توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان، گفت: همزمان با هفته دولت امسال، ۲۳ مزرعه خورشیدی با ظرفیت مجموع ۶۳ مگاوات افتتاح و وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

جلایر یادآور شد: از زمان آغاز طرح احداث نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی در سال ۱۳۹۴ تاکنون، مجموع نیروگاه‌های متصل به شبکه توزیع نیروی برق استان فارس به سه هزار و ۵۰۰ نیروگاه رسیده است.

وی افزود: نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر تأمین برق مناطق مختلف و ایجاد درآمد پایدار برای سرمایه‌گذاران، برای سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس تصریح کرد: شهرستان‌های فسا با ۴۹۳ سامانه، اقلید با ۳۰۸ سامانه و بوانات با ۳۰۰ سامانه، بیشترین میزان نصب سامانه‌های خورشیدی در سطح استان را دارند.

جلایر ادامه داد: علاوه بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و کوچک‌مقیاس، ۴۳ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز با ظرفیت مجموع ۱۰۳ مگاوات در سطح استان فارس فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با قدردانی از مشترکان برای پیوستن به پویش «۲۵ درجه؛ قرار همدلی» و همراهی با برنامه‌های مدیریت پیک بار تابستان امسال، گفت: خدمت‌رسانی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس محدود به زمان خاصی نیست و کارکنان صنعت برق استان به صورت شبانه‌روزی در راستای ارائه خدمات مطلوب به مشترکان فعالیت می‌کنند.

وی از مردم استان خواست همچنان با رعایت راهکارهای ساده مصرف بهینه برق، به‌ویژه در ساعات اوج بار، صنعت برق را در تأمین برق پایدار یاری کنند.

جلایر ساعات اوج بار را ۱۲ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳ اعلام کرد و افزود: تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی و موکول کردن استفاده از وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی به ساعات خارج از اوج بار، از جمله راهکارهایی است که می‌تواند به مدیریت مصرف برق کمک کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها