سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۴۲
منبع: نمایندگی لرستان
جریمه ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

جریمه ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی دام در پلدختر

لرستان (ایسنا) - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه شدن ۱۰ میلیارد ریالی قاچاقچی دام خبر داد.

قهرمان شاهی، اظهار کرد: پرونده قاچاق ۱۱۲ راس دام زنده به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پلدختر رسیدگی شد.

وی خاطرنشان کرد: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دام زنده قاچاق، مالک دام ها را به پرداخت چهاذر میلیارد ریال جزای نقدی معادل ارزش دام های قاچاق محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان اضافه کرد: شعبه همچنین خودرو را به تبصره ۱ ماده ۱۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری رفع توقیف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی لرستان سه‌شنبه سوم شهریور، شاهی بیان کرد: ماموران نیروی انتظامی از یک کامیون این محموله را به ظن قاچاق کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها