سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۳
رئیس فدراسیون فوتبال: به شدت مخالف محرومیت تماشاگران هستم

رئیس فدراسیون فوتبال: به شدت مخالف محرومیت تماشاگران هستم

البرز (ایسنا) - رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه هر هفته دو تا سه میلیون نفر در ورزشگاه‌های کشور حضور پیدا می‌کنند، گفت: من به شدت مخالف محرومیت حضور تماشاگر در ورزشگاه هستم و باید تلاش کنیم تا آخرین حربه و اقدام محرومیت تماشاگر باشد.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج روز سه‌شنبه سوم شهریور در مجمع سالانه هیئت فوتبال البرز که در اداره کل ورزش و جوانان البرز برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت، گفت: در جنگ اخیر دولت اقدامات بسیار خوبی برای مقابله با دشمن انجام داد آن هم دشمنی که طی دو دهه اخیر به هر جایی حمله کرده بود موفق بیرون آمده بود و تنها جایی که موفق نشد همین کشور عزیز ما بود که علت آن هم مردم و رهبری قاطع بود که ایستاد حتی به قیمت شهادت. همه اینها نشان از قدرت کشور است. باید قدر این مردم که همیشه در صحنه بوده‌اند را دانست.

تاج به مشارکت جامعه فوتبال و فوتسال در تجمعات این شب‌ها اشاره و تصریح کرد: جامعه فوتبال و فوتسال کشور از جمله باشگاه‌های لیگ برتری و تمامی هیئت‌های فوتبال حتی در شهرستان‌ها، موکب‌های خود را در این مدت برپا کرده‌اند. این جزو افتخارات جامعه فوتبال و فوتسال کشور است.

وی در ادامه به انتقاداتی که در حوزه فوتبال مطرح می‌شود اشاره و تصریح کرد: اعتقاد دارم در جایی که انتظار احترام داریم باید انتظار انتقاد هم داشته باشیم. فوتبال سیطره بسیار بزرگی دارد و طبیعتاً با انتقاد هم روبرو می‌شود. البته برخی هم در بحث انتقاد قلب مریض دارند. به هر حال نباید راه انتقاد را بست.

تاج با اشاره به شروع لیگ برتر فوتبال، خاطرنشان کرد: هر هفته دو تا سه میلیون نفر در ورزشگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند. حضور تماشاگران زن و مرد که عمدتاً از قشر نوجوان و جوان کشور هستند نعمت و قدرت است.  من به شدت مخالف محرومیت حضور تماشاگر در ورزشگاه هستم و باید تلاش کنیم تا آخرین حربه و اقدام محرومیت تماشاگر باشد نه اینکه از ابتدا به سراغ محرومیت تماشاگر بریم. نباید فوتبال را که می‌توان از آن لذت برد را به یک گرفتاری تبدیل کنیم.

وی در ادامه به چالش‌های فوتبال و فوتسال البرز اشاره و تصریح کرد: یکی از گیرهای استان البرز این است که در مجاورت تهران قرار دارد و پایتخت روی این استان سایه انداخته است. همچنین اگرچه صنایع بزرگی در البرز هستند اما چون دفاتر مرکزی آنها در تهران است؛ جزو تهران محسوب می‌شوند.

تاج با اشاره به افتتاح سالن شش هزار نفری کرج، گفت: شاید بتوانیم در آینده بازی‌های آسیایی را در این سالن برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال به جایگاه خوب فوتبال ساحلی ایران هم اشاره و خاطرنشان کرد: فوتبال ساحلی ما در جایگاه چهارم و پنجم جهان است و می‌توانیم با کمی همت حتی به جایگاه نخست هم برسیم. بنابراین باید فوتبال ساحلی را جدی بگیریم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها