سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۸
طرح مقابله با نفوذ بیگانگان به رونق علم کشور کمک نمی‌کند

رئیس هیئت مدیریت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) :

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان به رونق علم کشور کمک نمی‌کند

رئیس هیئت مدیریت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان گفت: این طرح به پیشبرد علم و فناوری در کشور و رونق علم کشور کمک نمی‌کند.

علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد تاثیر طرح مقابله با نفوذ بیگانگان بر وضعیت علمی کشور گفت: محور جایزه مصطفی(ص) اهمیت علم، دانش و فناوری است و تمدن بدون توجه به علم و عالم و تکریم علم و عالم ساخته نمی‌شود.

وی با بیان این‌که طرح مقابله با نفوذ که توسط نمایندگان مجلس ارائه شده است، به پیشرفت علم و فناوری کشور کمکی نمی‌کند، گفت: من یقین دارم نمایندگان مجلس نیز واقعاً به دنبال پیش بردن علم و تکریم علم و عالم در ایران هستند و می‌خواهند شاهد رونق علم در کشور باشند، اما این طرح به این موضوع کمک نمی‌کند.

صالحی با تأکید بر اینکه بدون ارتباطات علمی جدی نمی‌توان شاهد رشد و پیشرفت در کشور بود، گفت: امیدوارم مجلس نسبت به آن بخش از این طرح که ممکن است موانعی در مسیر برقراری ارتباطات علمی ایجاد کند، تجدیدنظر کند.

انتهای پیام

# علمی‌ و دانشگاهی

آخرین اخبار علمی‌ و دانشگاهی