سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۰
منبع: نمایندگی فارس
پیشنهادهای کارشناسی رؤسای اتحادیه‌های صنفی شیراز در دستور کارهای کشوری قرار می‌گیرد

رئیس اتاق اصناف مرکز فارس:

پیشنهادهای کارشناسی رؤسای اتحادیه‌های صنفی شیراز در دستور کارهای کشوری قرار می‌گیرد

فارس (ایسنا) - رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با اشاره به ظرفیت علمی و کارشناسی رؤسای اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز گفت: پیشنهادهای کارشناسی و کاربردی رؤسای اتحادیه‌های صنفی پس از طرح در سطح استان، در جلسات و مراجع کشوری نیز مطرح شده و برخی از این پیشنهادها در زمره دستورکارهای کشوری قرار می‌گیرد.

حجت جوانمردی، سه‌شنبه سوم شهریور در نشست هیئت اندیشه‌ورز بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس با اشاره به توانمندی و ظرفیت علمی رؤسای اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز، بر نقش مؤثر آنان در ارائه دیدگاه‌های کارشناسی و تصمیم‌سازی در حوزه اصناف تأکید کرد.

وی با بیان اینکه رؤسای اتحادیه‌های صنفی شیراز از اطلاعات جامع و دقیقی درباره وضعیت اقتصادی و بازار برخوردار هستند، اظهار کرد: خوشبختانه رؤسای اتحادیه‌های ما در جلسات هیئت اندیشه‌ورز، پیشنهادهای کارشناسی و کاربردی ارائه می‌کنند که پس از طرح در سطح استان، در جلسات و مراجع کشوری نیز مطرح شده و برخی از این پیشنهادها در زمره دستورکارهای کشوری قرار می‌گیرد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس افزود: برخورداری رؤسای اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز از نگاه کارشناسی و شناخت دقیق مسائل و شرایط بازار، ظرفیت ارزشمندی برای مجموعه اصناف محسوب می‌شود و این موضوع مایه مباهات است.

جوانمردی ضمن تشکر از همراهی‌های سازمان بسیج اصناف و بازاریان فارس با اصناف، خاطرنشان کرد: استفاده از دیدگاه‌ها و تجربیات فعالان صنفی می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر و واقع‌بینانه‌تر در حوزه اقتصاد و بازار کمک کند و زمینه را برای پیگیری مؤثرتر مسائل و مطالبات اصناف در سطوح مختلف فراهم سازد.

تشکیل کارگروه برای پیگیری پیشنهادهای هیئت اندیشه‌ورز

مسئول بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس نیز در این جلسه با اشاره به نقش مؤثر هیئت اندیشه‌ورز در بررسی مسائل حوزه اصناف، بر ضرورت ارائه راهکارهای کارشناسی و پیگیری مستمر مصوبات تأکید کرد.

مهدی دوکوهکی اظهار کرد: هیئت اندیشه‌ورز در سطح شهر شیراز و استان با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی اعضای خود، پیشنهادهای اصولی و کاربردی ارائه داده و در مسائل مرتبط با حوزه اصناف نقش‌آفرینی می‌کند.

وی در ادامه افزود: در راستای پیگیری مؤثر موضوعات مطرح‌شده، کارگروهی ذیل هیئت اندیشه‌ورز نیز تشکیل شده است تا مسائل و پیشنهادهای مطرح‌شده در جلسات را تا حصول نتایج مناسب دنبال کند.

مسئول بسیج اصناف و بازاریان سپاه فجر فارس بیان کرد: استمرار این روند می‌تواند به تبدیل دیدگاه‌های کارشناسی فعالان صنفی به راهکارهای اجرایی و پیگیری جدی‌تر مطالبات و مسائل اصناف کمک کند.

به گزارش ایسنا، این جلسه با حضور دبیر اجرایی اتاق اصناف مرکز استان فارس و رؤسای اتحادیه‌های هدف شهرستان شیراز برگزار شد و حاضران به بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه اصناف پرداختند و درباره راهکارهای تقویت همکاری و هماهنگی میان اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی و مجموعه بسیج اصناف و بازاریان با هدف بهبود وضعیت بازار به تبادل نظر و گفت‌وگو پرداختند.

همچنین در این جلسه بر ضرورت پیگیری مطالبات صنفی، رفع مسائل و مشکلات واحدهای صنفی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای حمایت از فعالان این حوزه تأکید شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها