سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۹
منبع: نمایندگی مازندران
افتتاح بیمارستان امام خمینی تنکابن در نیمه دوم شهریور/ تأکید بر انسجام، امیدآفرینی و تداوم

فرماندار خبر داد

افتتاح بیمارستان امام خمینی تنکابن در نیمه دوم شهریور/ تأکید بر انسجام، امیدآفرینی و تداوم

مازندران (ایسنا) - فرماندار تنکابن با تشریح مهم‌ترین اقدامات و پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و زیرساختی شهرستان در یک سال گذشته، از آماده‌سازی بیمارستان امام خمینی(ره) برای افتتاح در نیمه دوم شهریور خبر داد و گفت: با وجود محدودیت منابع و شرایط ویژه کشور، ۲۰۶ پروژه عمرانی در حوزه‌های شهری و روستایی به بهره‌برداری رسیده و روند اجرای طرح‌های اولویت‌دار شهرستان با جدیت دنبال می‌شود.

مرتضی شکوهی، سه‌شنبه سوم شهریور در گفت‌وگو با خبرنگاران شهرستان تنکابن در تشریح عملکرد دستگاه‌های اجرایی شهرستان اظهار کرد: طی یک سال گذشته، ۲۰۶ پروژه عمرانی در حوزه‌های مختلف شهری و روستایی در دستور کار قرار گرفت که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه خدمات زیربنایی، آبرسانی، برق‌رسانی، آسفالت معابر، مهندسی رودخانه و خدمات شهرداری‌ها بوده است.

وی افزود: بیش از ۶۰ کیلومتر از معابر روستایی شهرستان با همکاری بنیاد مسکن آسفالت شده و ۲۳ میلیارد تومان نیز برای اجرای طرح‌های شبکه آبرسانی شهری و روستایی هزینه شده است. همچنین پروژه رینگ شهری با اعتباری بالغ بر ۱۱۵ میلیارد تومان در حال اجراست و با پیگیری‌های انجام‌شده، بخش عمده معارضین ۱۸ ساله این مسیر در بخش نشتا رفع شده است.

فرماندار تنکابن با اشاره به اهمیت پروژه آبرسانی بزرگ شهرستان گفت: با توجه به ورود نزدیک به دو میلیون مسافر در ایام جنگ، رفع تنش آبی یکی از اولویت‌های اساسی شهرستان است و خوشبختانه فاز نخست این پروژه مراحل نهایی خود را طی می‌کند و با کمبود منابع مالی مواجه نیست.

بیمارستان امام خمینی(ره) و پروژه‌های شاخص شهرستان

شکوهی، بیمارستان امام خمینی(ره) را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرستان دانست و تصریح کرد: با وجود محدودیت منابع دولتی، با تقسیم کار میان شهرداری‌ها و بخشداری‌های شهرستان، روند تکمیل این پروژه با جدیت دنبال شده و بیمارستان برای افتتاح آماده است.

وی ادامه داد: زمان‌بندی نهایی افتتاح این طرح با هماهنگی استاندار و مسئولان کشوری، نیمه دوم شهریورماه تعیین شده است تا مراسمی شایسته برای بهره‌برداری از این پروژه شاخص برگزار شود.

فرماندار تنکابن، درباره دیگر پروژه‌های مهم شهرستان نیز گفت: شهرداری تنکابن تاکنون ۴۵ میلیارد تومان برای پروژه سایت زباله‌سوز هزینه کرده و استانداری نیز ۲۰۰ میلیارد تومان برای آن اختصاص داده است که با رفع موانع زیست‌محیطی، این طرح به‌زودی تکمیل خواهد شد.

وی افزود: ساختمان ورزشی هفت‌طبقه که از سال ۱۳۹۲ متوقف مانده بود، مجدداً فعال شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

راهسازی، اشتغال و اقتصاد

شکوهی در ادامه با اشاره به پروژه‌های راهسازی شهرستان اظهار کرد: محور تنکابن ـ الموت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست و عملیات آسفالت محورهای روستایی نیز تا پایان سال به اتمام خواهد رسید. همچنین پیگیری جاده تنکابن ـ قزوین به‌عنوان مسیری استراتژیک و پدافندی با جدیت ادامه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از پرداخت ۵۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت شغلی برای ۸۶۱ نفر خبر داد و گفت: در حوزه نظارت بر بازار نیز بیش از ۶ هزار مورد بازرسی انجام شده که در پی آن ۵۰۰ رأی برای واحدهای متخلف صادر شده است.

فرماندار تنکابن همچنین از پیگیری برای جذب سرمایه‌گذاران و تشکیل سازمان مشارکت و سرمایه‌گذاری با محوریت بانک شهر خبر داد و افزود: تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری و کشاورزی در دستور کار قرار گرفته تا سرمایه‌گذاران با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند وارد شهرستان شوند.

تأکید بر انسجام، امیدآفرینی و تداوم خدمت‌رسانی

فرماندار تنکابن در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره برخی حواشی و اختلافات مدیریتی تأکید کرد: انتظار داریم رسانه‌ها به جای دامن زدن به موضوعات حاشیه‌ای، بر امیدآفرینی، انسجام ملی و انعکاس خدمات انجام‌شده تمرکز کنند، چراکه مردم در سخت‌ترین شرایط اقتصادی پای نظام ایستاده‌اند و پرداختن به اختلافات جزئی تأثیری در کاهش مشکلات مردم ندارد.

فرماندار تنکابن با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدای خدمت، بر تداوم تلاش برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تقویت زیرساخت‌ها، توسعه ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری و ارتقای سطح خدمات به مردم شهرستان تأکید کرد.

حسن باقری، معاون عمرانی فرمانداری تنکابن نیز در این نشست با اشاره به شرایط ویژه کشور اظهار کرد: سال گذشته با چالش‌هایی همچون تحریم‌ها و کمبود اعتبارات مواجه بودیم و امسال نیز شرایط جنگی و امنیتی پیچیده‌تری را تجربه کردیم، اما با همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی توانستیم امنیت داخلی را حفظ کرده و اقدامات قابل توجهی در حوزه عمرانی و خدماتی انجام دهیم.

وی افزود: از ۲۲ بهمن سال گذشته تاکنون، ۲۰۶ پروژه عمرانی در حوزه‌های شهری و روستایی شامل آبرسانی، برق‌رسانی، مهندسی رودخانه و خدمات شهرداری‌ها به بهره‌برداری رسیده که بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها با مشارکت دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها و بخشداری‌ها اجرا شده است.

باقری، ضمن عذرخواهی بابت کاستی‌های احتمالی، بر تداوم تلاش‌ها برای جبران فاصله موجود با وضعیت مطلوب تأکید کرد و از مردم، نیروهای نظامی و انتظامی، دستگاه‌های امنیتی و تمامی دست‌اندرکاران اجرایی شهرستان برای همراهی در مسیر خدمت‌رسانی قدردانی کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها