چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۴
منبع: نمایندگی لرستان
کاهش دما و افزایش سرعت وزش باد در لرستان

کاهش دما و افزایش سرعت وزش باد در لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی لرستان از افزایش پوشش ابر و وزش باد در نقاط مختلف استان طی روزهای آینده خبر داد و گفت: در ۷۲ ساعت آینده، دماهای روزانه در لرستان به‌تدریج کاهش می‌یابد و از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود.

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز چهارم شهریور تا اوایل هفته آینده برای همه نقاط استان افزایش پوشش ابر و افزایش سرعت وزش باد تا بازه قابل‌ملاحظه و گاهی نسبتاً شدید لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود که این شرایط به‌ویژه در نیمه غربی استان محسوس‌تر خواهد بود.

وی افزود: از نظر نوسانات دمایی، در ۷۲ ساعت آینده به‌تدریج شاهد کاهش دماها خواهیم بود و قدری از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود.

مدیرکل هواشناسی لرستان با اشاره به تداوم شرایط گرم هوا در استان، بر ضرورت مدیریت مصرف منابع تأکید کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب و برق همچنان به همه شهروندان توصیه می‌شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها