پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۲۵
اوکراین همچنان قادر به انجام تعمیرات پیچیده سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت نیست

اوکراین همچنان قادر به انجام تعمیرات پیچیده سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت نیست

خبرگزاری ریانووستی در گزارشی اعلام کرد که نیروهای اوکراینی فاقد زیرساخت‌های پیشرفته و ابزارهای تخصصی برای انجام تعمیرات پیچیده بر روی سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت بوده و همچنان باید از آمریکا برای تعمیر این سامانه‌ها کمک بگیرند.

به گزارش ایسنا، بر اساس تحلیل یک خبرنگار ریانووستی از اسناد عمومی موجود در گزارش‌های سه‌ماهه عملیات «عزم آتلانتیک» که به کنگره آمریکا ارائه می‌شوند، مراکز تعمیر و نگهداری نظامی آمریکا در آلمان بین آوریل و ژوئن ۲۰۲۶ به اوکراین کمک کردند تا هفت سامانه پدافند هوایی پاتریوت را به وضعیت کاملا عملیاتی بازگرداندند؛ در حالی که نیروهای اوکراینی همچنان فاقد زیرساخت‌های پیشرفته، ابزارهای تخصصی و قطعات یدکی لازم برای انجام تعمیرات پیچیده در سطح مراکز تعمیرات اساسی در داخل کشور هستند.

این تعمیرات در مراکز تعمیر و نگهداری ارتش آمریکا در «کایزرسلاترن» و «ویلسک» آلمان انجام شد؛ مراکزی که مسئول انجام تعمیرات اساسی سنگین روی سامانه‌های حساس آمریکایی هستند که از میدان نبرد اوکراین خارج می‌شوند. این هفت سامانه بازسازی‌شده سوای بر پنج سامانه پاتریوتی هستند که در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۶ تعمیر شدند و مجموع اقدامات عمده تعمیراتی انجام‌شده روی سامانه‌های پاتریوت در مراکز آمریکایی خارج از اوکراین در سال جاری را به ۱۲ مورد می‌رسانند.

در حالی که مکانیک‌های اوکراینی توانایی انجام مستقل تعمیرات در سطح میدانی و متوسط برای تجهیزات ساده‌تری مانند خودروهای زرهی «استرایکر» و توپخانه «ام۷۷۷» را به دست آورده‌اند، سامانه‌های پیچیده موشکی و راکتی همچنان فراتر از توانایی‌های تعمیراتی داخلی این کشور هستند.

پیمانکاران دفاعی آمریکایی مستقر در «جاشیونکا» واقع در لهستان، خدمات تعمیر و نگهداری از راه دور و عیب‌یابی لحظه‌ای را برای ۳۴ سامانه رزمی ارائه کرده و تکنسین‌های اوکراینی را در زمینه تعویض قطعات راهنمایی می‌کنند تا آسیب‌های شدید باعث آن نشود که تجهیزات به آلمان انتقال بیابند.

برنامه‌های تعمیر و نگهداری آمریکا به کمک شرکای بین‌المللی، طی این سه‌ماهه ۱۰۸ سامانه تسلیحاتی غیرعملیاتی را به وضعیت کاملا عملیاتی بازگرداندند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان