هادی سلیمی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در راستای رسالت ارائه خدمات بشردوستانه در طول سال، برنامه های متنوعی را اجرا می کند، گفت: به جهت شرایط جنگ در کشور از ابتدای سال جاری، پویش ملی «ایران ما» در مراکز اصلی شهرهای سراسر کشور برگزار شد.
وی از جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم برای کمک به آسیب دیدگان جنگی خبر داد که با استقبال بسیار زیادی مواجه شده و افزود: گیلان جزو سه استان برتر کشور در پویش «ایران ما» بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان، یکی از محورهای خدمات رسانی در استان را در حوزه سواحل دانست و تصریح کرد: جمعیت هلال احمر گیلان بزرگترین و طولانی ترین عملیات امداد و نجات را در فصل تابستان اجرا می کند.
سلیمی از پوشش امدادی نوار ساحلی دریا خبر داد و بیان کرد: علاوه بر مناطق سالم سازی شده، در مناطق خطرآفرین نیز حضور داریم و کار گشت زنی تیم های سیار و اعضای جوانان جمعیت هلال احمر استان در کنار پایش سلامت انجام می شود.
وی با اشاره به ارائه آموزش های همگانی مرتبط با دریا به گردشگران، گفت: در تابستان امسال، بالغ بر ۹۶ را از غرق شدگی نجات دادیم.
مدیرعامل هلال احمر گیلان در ادامه از راه اندازی کاروان سلامت به مناسبت هفته دولت خبر داد و خاطرنشان کرد: کاروان سلامت و معیشت در کل استان اجرا شده و خدمات متنوع درمانی و پزشکی و تخصصی و دندانپزشکی رایگان را ارائه می کند.
وی همچنین از توزیع بسته های معیشتی و تجهیزات پزشکی نیز خبر داد و اضافه کرد: در سال جاری بیش از ۳۰۰۰ پرونده خدمات درمانی داشتیم که به موجب آن، بالغ بر هشت میلیارد تومان حمایت درمانی از جمله تجهیزات پزشکی و ویلچر و واکر و... انجام شد؛ بانک امانات هلال احمر استان نیز فعال بوده و تجهیزات پزشکی و توانبخشی امانی را به مردم می دهد.
سلیمی با بیان اینکه در نذر ملی «خدمت» از ظرفیت خیرین استفاده می کنیم، گفت: با همکاری سایر دستگاه ها، مشکل آب شرب یکی از مناطق استان حل خواهد شد.
انتهای پیام