حسین میجانی در مراسم افتتاح این شهرک اظهار کرد: پروانه تأسیس شهرک صنعتی ایثار نصر در سال ۱۴۰۳ صادر و پروانه بهرهبرداری آن نیز در ابتدای سال ۱۴۰۵ صادر شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان با اشاره به ظرفیتهای این شهرک گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۸۰ هکتار احداث شده و در حال حاضر هشت واحد صنعتی در آن فعال است که زمینه اشتغال نزدیک به ۶۰۰ نفر را فراهم کردهاند.
میجانی افزود: با توجه به ظرفیتهای صنعتی و فناوری استان کرمان، برنامهریزی شده شهرک صنعتی ایثار نصر به عنوان شهرک صنعتی هوشمند استان توسعه یابد و در ادامه به عنوان پایلوت شهرکهای صنعتی تمامهوشمند در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: در این طرح، هوشمندسازی علاوه بر فرآیندهای تولید، حوزههایی مانند ارائه خدمات، واگذاریها، قراردادها و فرآیندهای اداری شهرک را نیز دربر خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان همچنین از آمادهسازی ۲۰ واحد برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در شهرک صنعتی خضراء کرمان خبر داد و گفت: این واحدها با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان و جوانانی که پس از طی مرحله آزمایش محصول به دنبال ورود به مرحله تولید انبوه هستند، احداث شدهاند.
وی در ادامه با اشاره به پروژههای زیرساختی شهرک صنعتی خضرا اظهار کرد: پروژه بزرگ تصفیهخانه فاضلاب این شهرک با هماهنگی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و حمایت مدیریت استان در حال پیگیری است و به بهرهبرداری خواهد رسید.
انتهای پیام