پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۱
منبع: نمایندگی فارس
استاندار: توزیع امکانات در فارس باید عادلانه برای تمام مناطق دنبال شود

استاندار: توزیع امکانات در فارس باید عادلانه برای تمام مناطق دنبال شود

فارس (ایسنا) - استاندار فارس با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت‌های برادران و خواهران اهل سنت در مسئولیت‌های مدیریتی بر پایه شایستگی‌های حرفه‌ای، گفت: توزیع امکانات و شاخص‌های توسعه در فارس باید عادلانه و متوازن، برای همه مناطق استان دنبال شود.

حسینعلی امیری در آیین جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، در جمع خواهران و برادران اهل سنت شیراز در مسجد رسول اکرم (ص) حضور یافت و گفت: هم‌استانی‌های اهل سنت در فارس در مسئولیت‌هایی از جمله بخشداری، معاونت فرمانداری و دیگر جایگاه‌های مدیریتی حضور دارند و یکی فرمانداران بانوی استان نیز از خواهران اهل سنت است.

وی افزود: به مدیران استان تأکید شده است از برادران و خواهران اهل سنتی که شایستگی‌ها و شرایط حرفه‌ای لازم را دارند، در مسئولیت‌های متناسب استفاده کنند.

استاندار فارس گفت: رویکرد مدیریت استان در تعدیل و توزیع امکانات نیز بر پایه عدالت است و شاخص‌های توسعه باید به‌گونه‌ای توزیع شود که همه مناطق فارس از فرصت‌های پیشرفت و توسعه برخوردار باشند.

امیری در ادامه با بیان این‌که اساس عالم هستی بر عدالت است، افزود: عدالت در حکمرانی اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد و باید در تصمیم‌گیری‌ها، توزیع امکانات و برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای استان مورد توجه باشد.

وی گفت: فارس از وحدتی واقعی میان شیعه و سنی برخوردار است و آیت‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام‌جمعه شیراز، نقشی تعیین‌کننده در تقویت این همدلی و برادری دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، در روز پنج‌شنبه پنجم شهریور، استاندار فارس افزود: نگاه وحدت‌آفرین آیت‌الله دژکام، همسو با اندیشه و سیره رهبر شهید انقلاب(قدس‌سره) در پاسداشت برادری میان شیعه و سنی است و این سرمایه ارزشمند باید برای تقویت انسجام اسلامی و پیشرفت فارس حفظ و تقویت شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها