جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۴
منبع: نمایندگی اصفهان
سخنران برتر چهاردهمین دوره مناظرات دانشجویی: مناظره نباید محدود به جمع‌های دانشجویی بماند

سخنران برتر چهاردهمین دوره مناظرات دانشجویی: مناظره نباید محدود به جمع‌های دانشجویی بماند

اصفهان (ایسنا) - سخنران برتر چهاردهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: امیدوارم فضا گفت و گو محدود به این جمع‌ها نشود و در سطح دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها رواج پیدا کند و آن‌ها را نیز در مسیر ترویج گفت‌وگو درگیر کند.

غزل طالبی اظهار کرد: روند مسابقات به‌شدت جذاب، چالشی و علمی بود و مشخص بود تیم‌ها با پشتوانه‌ای علمی-محتوایی شرکت کرده‌اند.

وی افزود: از ابتدای شروع مسابقات تا نقطه‌ای که اکنون در آن قرار داریم، رشد خودمان را در این چند روز احساس کردیم، زیرا نکاتی را که از تیم مخالف و داوران می‌شنیدیم، یاد گرفتیم و فضا نیز فضای بسیار خوبی بود.

عضو تیم نوسان ادامه داد: امیدوارم این فضا محدود به این جمع‌ها نشود و در سطح دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها رواج پیدا کند و آن‌ها را نیز در مسیر ترویج گفت‌وگو درگیر کند.

طالبی گفت: مناظره‌های این دوره علاوه‌بر ایجاد فضای رقابتی، فرصتی برای یادگیری از دیدگاه تیم‌های رقیب و داوران و تجربه رشد علمی در طول مسابقات بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها