جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۵
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
استاندار آذربایجان غربی: پروژه سه‌راهی باروق تا تکمیل صددرصدی افتتاح نمی‌شود

استاندار آذربایجان غربی: پروژه سه‌راهی باروق تا تکمیل صددرصدی افتتاح نمی‌شود

آذربایجان غربی (ایسنا) - استاندار آذربایجان‌غربی با تأکید بر ضرورت تکمیل کامل عملیات اجرایی پروژه ساماندهی سه‌راهی باروق گفت: این طرح تا زمانی که حتی یک درصد از عملیات آن باقی مانده باشد، افتتاح نخواهد شد.

رضا رحمانی، جمعه ۶ شهریور در بازدید از قطعه دوم پروژه چهاربانده محور میاندوآب ـ شاهین‌دژ و طرح ساماندهی سه‌راهی باروق، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرای این پروژه قرار گرفت و در جریان این بازدید با تأکید بر اینکه بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی باید پس از تکمیل کامل آنها انجام شود، اظهار کرد: تا زمانی که حتی یک درصد از عملیات اجرایی باقی مانده باشد، پروژه افتتاح نمی‌شود و لازم است همه اقدامات تکمیلی با دقت و کیفیت مناسب به پایان برسد.

وی همچنین بر ضرورت تأمین ایمنی مسیر پیش از بهره‌برداری تأکید کرد و گفت: عملیات نصب نیوجرسی‌ها و خط‌کشی مسیر حداکثر تا هفته آینده به اتمام برسد تا پروژه پس از تکمیل و آماده‌سازی کامل، زیر بار ترافیک قرار گیرد.

به گزارش ایسنا؛ پروژه ساماندهی سه‌راهی باروق در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اجرای آن ۲۱۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.این طرح در مسیری به طول سه کیلومتر به‌صورت چهارخطه اجرا شده و سه کیلومتر نیوجرسی نیز در طول مسیر نصب شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها