به گزارش ایسنا، ترابزوناسپور باشگاه ترکیهای که در تابستان امسال با جذب محمد صلاح ستاره مصری خبرساز شده بود، استعفای فاتح تکه سرمربی خود را که پس از شکست سنگین ۴ بر صفر در مجارستان برابر فرانتس واروش و حذف از لیگ اروپا رد کرد.
باشگاه روز جمعه با صدور بیانیهای اعلام کرد که تصمیم تکه ناشی از مسائل احساسی ناشی از حذف از لیگ اروپا بوده و به همین دلیل، استعفای او را نپذیرفته است.
ترابزوناسپور که ۷ بار قهرمان سوپر لیگ ترکیه شده، در این فصل به جای لیگ اروپا، در لیگ کنفرانس اروپا شرکت خواهد کرد.
باشگاه در تابستان امسال خریدهای بزرگی انجام داده و علاوه بر صلاح، فابینیو بازیکن سابق لیورپول را نیز به خدمت گرفته است.
آندره اونانا نیز به صورت قرضی از منچستریونایتد به این تیم ملحق شده است.
انتهای پیام
جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۱
تکه ماندنی شد/ باشگاه ترکیهای استعفای سرمربی خود را رد کرد
باشگاه ترابزوناسپور چند ساعت پس از اعلام استعفای فاتح تکه این استعفا را رد کرد و آن را "تصمیمی احساسی" ناشی از فشار روحی پس از شکست سنگین دانست.