شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۲:۴۱
افشای روابط پنهانی حمیدتی با رژیم صهیونیستی

افشای روابط پنهانی حمیدتی با رژیم صهیونیستی

آفریقا اینتلیجنس گزارش می‌دهد که فرماندهی نیروهای واکنش سریع (RSF)، به رهبری محمد حمدان دقلو «حمیدتی»، از زمان شروع جنگ، ارتباطات سطح بالایی با رژیم صهیونیستی داشته است.

به گزارش ایسنا، گزارشی آفریقا اینتلیجنس بیان می‌کند که رهبری نیروهای پشتیبانی سریع، به رهبری محمد حمدان دقلو «حمیدتی»، از زمان شروع جنگ، ارتباطات سطح بالایی با اسرائیل داشته است، از جمله سفرهای مکرر به تل‌آویو به عنوان بخشی از همکاری‌های امنیتی که پیش از درگیری فعلی انجام شده است.
طبق این گزارش، مقامات واکنش سریع، دو بار، در ماه مه 2025 و فوریه 2026، برای دیدار با مقامات بخش آفریقایی وزارت امور خارجه رژیم اشغالگر و افسران اطلاعاتی، از تل‌آویو بازدید کردند.
اولین بازدید شامل عبدالرحیم حمدان دقلو، معاون فرمانده، و برادرش، القونی، بود که هر دو تحت تحریم‌های ایالات متحده و سازمان ملل قرار دارند. در دومین بازدید، عزالدین الصافی، مشاور حقوقی این نیروها، به آنها پیوست.
همکاری امنیتی و فنی از سال 2021
این گزارش نشان داد که روابط بین اسرائیل و نیروهای واکنش سریع علیرغم فروپاشی مرحله انتقالی و ادامه جنگ از آوریل 2023 همچنان ادامه داشته است. این روابط شامل تأمین فناوری‌های نظارتی و نظامی اسرائیل برای این نیروها از طریق یک کانال جداگانه موساد با RSF از سال 2021، به موازات توسعه روابط رسمی با دولت سودان به رهبری عبدالله حمدوک، بوده است.
شبکه هوانوردی رژیم صهیونیستی از تدارکات پشتیبانی می‌کند این گزارش همچنین نقش شبکه‌های هوانوردی مرتبط با اسرائیل، به ویژه شرکت Bar Aviation، متعلق به تاجر اسرائیلی، باراک اورلند، را در تسهیل انتقال محموله‌هایی که ظاهراً حاوی تدارکات تسلیحاتی به کشورهای همسایه هستند، به عنوان بخشی از یک زنجیره تأمین منطقه‌ای گسترده‌تر مرتبط با واکنش سریع، برجسته کرده است.
مخالفت آمریکا و ادامه کانال امنیتی
طبق گزارش مذکور، ایالات متحده قبل از جنگ به شدت با برنامه‌های اشغالگران برای استقرار افسران اطلاعاتی در داخل سودان برای همکاری نزدیک با نیروهای واکنش سریع (RSF) مخالفت کرد.
اما شروع جنگ کانال ارتباطی بین واکنش سریع و اسرائیل را قطع نکرد. برعکس، این رابطه ادامه یافت ونیروهای واکنش سریع اتکای خود را به اطلاعات خارجی، نظارت، سلاح و شبکه‌های فناوری نظامی گسترش داد.
این امر به واکنش سریع در درگیری که به طور فزاینده‌ای توسط پهپادها و اطلاعات میدانی شکل می‌گیرد، مزیت داده و همزمان به اسرائیل امکان دسترسی به یک بازیگر مسلح با نفوذ در سودان را می‌دهد.
انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان