شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۲۲
منبع: نمایندگی لرستان
توقیف خودرو حامل ۲ تن چوب قاچاق بلوط در چگنی

توقیف خودرو حامل ۲ تن چوب قاچاق بلوط در چگنی

لرستان (ایسنا) - فرمانده انتظامی چگنی از توقیف یکدستگاه خودروی نیسان حامل ۲ تن چوب جنگلی بلوط قاچاق و دستگیری یک متهم در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ شاپور گراوند، اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان چگنی در راستای اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق منابع ملی، حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودروی نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو، ۲ تن چوب درختان بلوط که به‌صورت غیرمجاز و بدون پروانه حمل، قطع و بارگیری شده بود، کشف کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان در ۷ شهریور، گراوند با بیان اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه محموله کشف شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان چگنی با هشدار به متخلفان و سودجویانی که اقدام به تخریب منابع ملی و قطع درختان جنگلی می‌کنند، خاطرنشان کرد: جنگل‌ها و منابع طبیعی میراثی ارزشمند برای آیندگان هستند و پلیس در راستای حفظ این سرمایه‌های ملی، با هر گونه اقدام مجرمانه در این حوزه، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد. از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه فعالیت مشکوک در زمینه قطع و قاچاق چوب، مراتب را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها