شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۶
منبع: نمایندگی سمنان
سمنان کمترین سرانه ورزشی را در بین شهرستان‌های هشت‌گانه استان دارد
عکس تزئینی ست

سمنان کمترین سرانه ورزشی را در بین شهرستان‌های هشت‌گانه استان دارد

سمنان (ایسنا) - فرماندار سمنان بر لزوم توجه بیشتر به زیرساخت‌های ورزشی در سمنان تاکید کرد و گفت: مرکز استان کمترین سرانه ورزشی را در بین شهرستان‌های هشت‌گانه استان دارد.

مهدی صمیمیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه زیرساختهای ورزشی در سمنان امری ضروری است و انتظار می‌رود که دستگاه‌های متولی توجه بیشتری به این بخش مهم داشته باشند.

وی با اشاره به وجود استعدادهای ورزشی در استان و شهرستان خاطرنشان کرد: باید هم به ورزش قهرمانی و هم ورزش همگانی توجه بیشتری شود.

فرماندار سمنان با بیان اینکه فرمانداری سمنان بخش مهمی از اعتبارات در اختیار خود را به حوزه ورزش اختصاص داده است تصریح کرد: یک چهاردهم اعتبارات در اختیار فرماندار به حوزه ورزش  در شهرستان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای ماده ۲۷ و الزام هزینه‌کرد بخشی از اعتبارات ارزش‌افزوده در بخش ورزش گفت: انتظار می‌رود که مسئولان اداره ورزش و جوانان و آموزش و پرورش شهرستان از طریق اداره کل امور مالیاتی استان برای استفاده از اعتبارات این بخش در حوزه ورزش قهرمانی و ورزش دانش‌آموزشی برنامه‌ریزی بهتری داشته باشند.

صمیمیان با اشاره به مشکلات اعتباری در دولت خاطرنشان کرد: فرمانداری سمنان آمادگی دارد از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه ورزش حمایت کند.

وی با اشاره به وجود صنایع و معادن متعدد در سطح شهرستان تصریح کرد: انتظار می‌رود که این واحدها در حوزه مسئولیت اجتماعی خود، توجه ویژه‌تری به ورزش و جوانان کنند.

وی با بیان اینکه توسعه ورزش می‌تواند به ارتقاء نشاط اجتماعی در جامعه کمک کند اضافه کرد: ارتقای سلامت مردم مستلزم توجه بیشتر به بخش‌هایی نظیر ورزش است و در همین راستا مسئولان استان و شهرستان از هرگونه سرمایه‌گذاری در ورزش سمنان چه در بخش ورزش قهرمانی و چه توسعه ورزش‌های همگانی حمایت می‌کنند.

فرماندار سمنان با اشاره به نزدیک بودن پایان مهلت جذب اعتبارات دستگاه‌ها، بر ضرورت جذب حداکثری اعتبارات شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه‌ها در فرصت باقی‌مانده همه همت خود را برای جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات بکار گیرند.

وی بر لزوم جذب کامل اعتبارات شهرستان و جلوگیری از رسوب و یا عودت منابع در این بخش تاکید کرد و افزود: با مدیران دستگاه‌هایی که نرخ جذب اعتبارات آنها مطلوب نبوئده و اعتبار پروژه‌های آنها برگشت بخورد، برخورد می‌شود.  

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها