شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۵
منبع: نمایندگی فارس
اجرای ۱۲ طرح جدید برای توسعه دام و طیور فارس

اجرای ۱۲ طرح جدید برای توسعه دام و طیور فارس

فارس (ایسنا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در حوزه دام و طیور همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: اجرای این پروژه‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های تولیدی، تقویت زنجیره تأمین پروتئین و ارتقای امنیت غذایی در استان دنبال می‌شود.

علی فلاحی شنبه هفتم شهریور در نشست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی فارس با اشاره به مجموعه طرح‌های اجراشده در حوزه دام و طیور فارس اظهار کرد: از مجموع ۱۲ طرح، پنج واحد تولیدی به بهره‌برداری رسیده و عملیات اجرایی هفت طرح جدید نیز آغاز شده است که مجموع ظرفیت این پروژه‌ها به ۷۱ هزار و ۶۰۰ رأس و قطعه می‌رسد.

وی افزود: طرح‌های به بهره‌برداری رسیده شامل چهار واحد پرواربندی بره با ظرفیت هزار و ۱۰۰ رأس و یک واحد بزرگ گاوداری شیری با ظرفیت ۱۰ هزار رأس است که با ورود به چرخه تولید، ظرفیت عرضه محصولات پروتئینی در استان را افزایش می‌دهند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ادامه داد: هفت طرح جدید نیز با ظرفیت ۶۰ هزار و ۶۰۰ قطعه در زیربخش‌های مختلف دام و طیور وارد مرحله اجرا شده‌اند و این پروژه‌ها می‌توانند در ایجاد اشتغال منطقه‌ای و تکمیل زنجیره ارزش محصولات دامی نقش داشته باشند.

فلاحی گفت: در طراحی این پروژه‌ها، استانداردهای نوین مدیریت چرخه تولید مورد توجه قرار گرفته و کاهش ضریب تبدیل خوراک به گوشت و جلوگیری از اتلاف منابع از اهداف مهم اجرای آنهاست.

وی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد واحدهای تولیدی از روش‌های سنتی به سمت سیستم‌های نیمه‌خودکار و هوشمند افزود: به‌کارگیری فناوری‌های نوین و مدیریت بهینه منابع، از اولویت‌های سازمان برای مقابله با تنش‌های تولیدی و کمک به پایداری تولید در استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: این اقدامات با هدف کاهش وابستگی به واردات و تقویت خودکفایی در تولید پروتئین حیوانی انجام می‌شود و توسعه زیرساخت‌های تولیدی می‌تواند در تقویت زنجیره تأمین محصولات دامی و تأمین پایدار نیاز بازار مؤثر باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها