یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۵
ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

هرمزگان (ایسنا) - کارشناس اداره‌ کل هواشناسی هرمزگان از تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان خبر داد و نسبت به وقوع رگبار پراکنده باران، رعد و برق و احتمال تگرگ در ارتفاعات و همچنین مواج شدن تنگه هرمز هشدار داد.

مجتبی حمزه‌نژاد اظهار کرد: براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، صبح امروز یکشنبه (هشتم شهریور) جوی نسبتاً پایدار در سطح استان حاکم است، اما از بعدازظهر و اوایل امشب شاهد رشد ابرهای همرفتی در ارتفاعات استان به‌ویژه نواحی شرقی (شهرستان بشاگرد) خواهیم بود. این شرایط با وقوع رگبار پراکنده باران، رعد و برق، احتمال بارش تگرگ و وزش تندبادهای لحظه‌ای همراه خواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت مناطق مرکزی و غربی استان تصریح کرد: در این مناطق نیز افزایش سرعت باد، خیزش گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا دور از انتظار نیست؛ بنابراین به عموم شهروندان توصیه می‌شود از صعود به ارتفاعات و قرارگیری یا اتراق در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی اکیداً خودداری کنند.

حمزه‌نژاد درباره وضعیت دریایی استان نیز گفت: دریا در بیشتر ساعات آرام و مساعد است، اما در ساعات بعدازظهر با وزش بادهای جنوب غربی، محدوده تنگه هرمز تا حدی مواج خواهد شد؛ بر همین اساس لازم است شناورهای سبک و صیادی با احتیاط کامل تردد کنند.

وی با بیان اینکه این شرایط جوی و دریایی تا دوشنبه ۹ شهریور ادامه دارد، به وضعیت روزهای آینده اشاره کرد و افزود: سه‌شنبه ۱۰ شهریور با افزایش بادهای جنوب شرقی، بخش‌های شرقی تنگه هرمز و دریای عمان متلاطم خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی هرمزگان در روز یکشنبه هشتم شهریور، حمزه نژاد درباره تغییرات دمایی خاطرنشان کرد: طی دو روز آینده نوسانات دمایی محسوس نخواهد بود، اما از چهارشنبه ۱۱ شهریور با افزایش رطوبت نسبی هوا، کاهش نسبی دمای بیشینه در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها