یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۳
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
ابلاغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد جدید آسفالت در ارومیه

ابلاغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد جدید آسفالت در ارومیه

آذربایجان غربی (ایسنا) - شهردار ارومیه، نهضت آسفالت را یکی از مطالبات اصلی شهروندان دانست و گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار مترمربع از معابر شهری آسفالت‌ شده و برای تداوم این مسیر، ۶ قرارداد جدید به ارزش ۱۵۰۰ میلیارد تومان جهت اجرا در فاز نهایی به پیمانکاران ابلاغ شده است.

آیدین رحمانی رضائیه با اشاره به رویکرد تداوم نهضت آسفالت در شهر،افزود: زیرسازی معابر شهرک ویلایی ریما به پایان رسیده و از مجموع ۶۰۰۰ متر جدول‌گذاری، بیش از ۴۰۰۰ متر آن عملیاتی شده است و هم‌زمان، ساماندهی و جدول‌گذاری ساحل‌سازی رودخانه شهرچایی (حدفاصل پل شهید بدیعی تا پل شهید باقری) نیز در جریان است.

وی با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های زیربنایی شهر، از پیشرفت چشمگیر در تقاطع‌های غیرهمسطح، نهضت آسفالت و هدایت آب‌های سطحی خبر داد و گفت: اجرای همزمان پروژه های کلان عمرانی، تسهیل در شبکه‌های مواصلاتی و ارتقای زیربنایی شهر ارومیه با سرعت در حال پیگیری است. 

شهردار با اشاره به آخرین وضعیت اجرایی تقاطع چهارسطحه آذربایجان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گره‌های ترافیکی شهر اظهار کرد: خوشبختانه پایه‌های پل B۵ (مسیر بلوار ساوالان به کمربندی خاتم‌الانبیا) به‌عنوان آخرین قطعه این مجموعه پل‌ها به اتمام رسیده و در حال حاضر عملیات اسکافلد بندی باقیمانده عرشه در حال انجام است. با تلاش شبانه‌روزی کادر اجرایی، پیشرفت فیزیکی کل این پروژه به مراحل نهایی رسیده است.

رحمانی رضائیه در ادامه با تشریح روند توسعه شریان‌های اصلی و روان‌سازی ترافیک شهری افزود: در پروژه پل روگذر مخابرات، چهارمین فونداسیون از ۶ فونداسیون طراحی‌شده بتن‌ریزی شده و هم‌زمان آرماتوربندی سرستون‌ها و بتن‌ریزی دیواره‌های کوله ضلع غربی در دست اجراست. همچنین پل عابر پیاده فجر در حدفاصل میدان آزادی تا پل سوم خرداد به عرض قریب به ۶۰ متر احداث شده و به بهره‌برداری کامل رسیده است.

شهردار ارومیه همچنین درخصوص آخرین وضعیت کمربندی دوم شهر ارومیه و پروژه‌های شاخص تفرجگاهی شهر افزود: فاز اول کمربندی دوم (حدفاصل پل باغ رضوان تا بلوار استاد شهریار) عملیات آزادسازی، خاک‌برداری، خاک‌ریزی، زیرسازی و جدول‌گذاری در ۳۱۰۰ متر از مسیر ۵۰۰۰ متری انجام شده و این محور به‌زودی  آسفالت ریزی می شود.

 رحمانی رضائیه گفت: پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه (محور گلشهر تا فلکه شهید طریقت) با اجرای قسمت عمده جابه‌جایی تاسیسات و املاک معارض در این مسیر ۱۳۰۰ متری، عملیات خاک‌برداری، شیب‌بندی، ساخت دیوارهای وزنی و جدول‌گذاری با سرعت ادامه دارد.

شهردار ارومیه با اشاره به پروژه سرمایه گذاری بام شهر ارومیه یادآور شد: عملیات خاک‌برداری، خاک‌ریزی، شیب‌بندی و زیرسازی پروژه سرمایه گذاری بام شهر ارومیه در ۶۰۰ متر اول از مسیر ۲۸۵۰ متری این طرح گردشگری-ترافیکی در حال انجام است.

وی با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران و طرح‌های زیست‌محیطی خاطرنشان کرد: در حوزه هدایت آب‌های سطحی، بیش از ۴۰۰ متر از مسیر ۱۲۰۰ متری کانال سنگی فدائیان اسلام و همچنین قریب به ۴۰۰ متر از مسیر ۷۵۰ متری فاز دوم کانال باکس بتنی پیام احداث شده و هر دو پروژه با دال‌های بتنی سرپوشیده شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری ارومیه، یکشنبه ۸ شهریور، شهردار ارومیه گفت: در بخش مدیریت پسماند نیز عملیات احداث لاگون آب‌بند سایت نازلو با ثبت بیش از ۵۰ هزار مترمکعب خاک‌برداری، وارد مرحله اجرای بخش نهایی محل دفن پسماند شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها