سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۶
۳ طرح آبرسانی در دشتی به بهره‌برداری رسید

۳ طرح آبرسانی در دشتی به بهره‌برداری رسید

بوشهر (ایسنا) - سه طرح آبرسانی با مجموع اعتبار ۵۱۰ میلیارد ریال، با حضور استاندار بوشهر در شهرستان دشتی به بهره‌برداری رسید و جمعیت روستایی و متقاضیان نهضت ملی مسکن را زیر پوشش قرار داد.

استاندار بوشهر سه‌شنبه ۱۰ شهریور در این آیین اظهار کرد: با وجود محدودیت‌های اعتباری ناشی از شرایط جنگی، پروژه‌های اولویت‌دار به‌ویژه در حوزه آب متوقف نشدند و اکنون ۳ طرح مهم آبرسانی در شهرستان دشتی تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شده‌اند.

زارع افزود: در هفته دولت امسال، ۱۲ پروژه مهم در حوزه آب با سرمایه‌گذاری حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان در استان بوشهر به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: ۹ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان از این اعتبار از محل منابع ملی و استانی و ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در طرح‌های آب‌شیرین‌کن تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز گفت: ۳ طرح عمرانی این شرکت با هدف ارتقای شاخص‌های زیربنایی، محرومیت‌زدایی از مناطق روستایی و تأمین زیرساخت‌های حیاتی نهضت ملی مسکن در شهرستان دشتی به بهره‌برداری رسید.

علی بردستانی افزود: این طرح‌ها در مجموع شامل ۷.۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع است و جمعیت قابل توجهی از ساکنان مناطق روستایی و متقاضیان نهضت ملی مسکن را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی، شاخص‌ترین طرح را خط انتقال آب روستای محمدآباد به مل‌گل عنوان کرد و گفت: این پروژه با هدف پایدارسازی و تقویت آبرسانی به ۸ روستای شهرستان و با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی اجرا شده است.

بردستانی ادامه داد: ۲ طرح دیگر نیز برای تأمین آب پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر خورموج اجرا شده است که شامل خط انتقال آبرسانی به نهضت ملی مسکن خورموج به طول هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال و پروژه آبرسانی به سایت ۴۳۲ واحدی نهضت ملی مسکن به طول ۲ کیلومتر و با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها