جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۹
درگذشت سه فعال هنری در یک تصادف

درگذشت سه فعال هنری در یک تصادف

مدیرکل هنرهای نمایشی در پی درگذشت ناباورانه سه تن از مدیران و هنرمندان حوزه هنری استان سمنان در سانحه تصادف، با خانواده‌های داغدار، همکاران و جامعه فرهنگی و هنری استان سمنان ابراز همدردی کرد.

به گزارش ایسنا، در متن پیام اتابک نادری آمده است:

«خبر تلخ و ناباورانه درگذشت زنده‌یاد محمدرضا عبادیانی، هنرمند و کارشناس واحد نمایش حوزه هنری استان سمنان، زنده‌یاد مصطفی واحدی، رئیس حوزه هنری شهرستان شاهرود و زنده‌یاد مریم‌السادات میرحسینی، کارشناس واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری شهرستان شاهرود، موجب تأثر و اندوه عمیق شد.

از دست دادن سه همکار و همراه عرصه فرهنگ و هنر، آن هم در حین انجام مأموریت اداری، خبری سنگین و دردناک است؛ خبری که بی‌تردید برای خانواده‌های آنان، دوستان و همکارانشان و همه کسانی که با تلاش و حضورشان در عرصه فرهنگ و هنر سمنان آشنا بودند، بسیار دشوار و جانکاه خواهد بود.

در این اندوه بزرگ،بنده و تمامی همکارانم در اداره کل هنرهای نمایشی، خودمان را در کنار خانواده‌های محترم و داغدار این سه عزیز و همکارانمان در حوزه هنری استان سمنان می‌دانیم و از صمیم قلب با آنان ابراز همدردی می‌کنیم.

برای زنده‌یادان محمدرضا عبادیانی، مصطفی واحدی و مریم‌السادات میرحسینی آرامش و رحمت الهی و برای بازماندگان و عزیزانشان، شکیبایی و توان تحمل این فقدان سنگین آرزومندم.

روحشان قرین آرامش و یادشان گرامی باد.»

این سه زنده‌یاد روز پنجشنبه ۱۲ شهریورماه، هنگام انجام مأموریت اداری، در جاده شاهرود بر اثر سانحه تصادف، جان خود را از دست دادند.

انتهای پیام

# فرهنگی و هنری

آخرین اخبار فرهنگی و هنری