شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۰
مورینیو: سزاوار شکست نبودیم/ از تصمیمات داور خوشم نیامد

مورینیو: سزاوار شکست نبودیم/ از تصمیمات داور خوشم نیامد

سرمربی رئال مادرید تاکید کرد که تیمش مستحق شکست برابر بتیس نبود. او همچنین به انتقاد از عملکرد داور بازی پرداخت.

به گزارش ایسنا،  رئال مادرید مادرید با هدایت مورینیو بعد از سه پیروزی پیاپی در لالیگا سرانجام طعم شکست را چشید.

رئال در هفته چهارم این رقابت‌ها به مصاف رئال بتیس رفت و با یک گل  شکست خورد.

ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید، تأکید کرد که تیمش مستحق باخت مقابل رئال بتیس نیست. او بر این نکته تأکید کرد که بازیکنانش عملکرد قوی‌ای از نظر جمعی و فردی ارائه دادند.

مورینیو در نشست خبری پس از بازی گفت: گاهی اوقات می‌بازید و نمی‌دانید چرا؛ گاهی هم می‌بازید و نمی‌توانید آن را توضیح دهید. ما کنترل زیادی روی بازی داشتیم، مدافعانمان عالی بودند و همه چیز را تحت کنترل داشتند. کارهای حمله زیادی انجام دادیم و فرصت‌های گلزنی زیادی ایجاد کردیم. اگر بازی با تساوی به پایان رسیده بود، ما ناراحت می‌شدیم، زیرا بیش از این سزاوار بودیم. حالا تصور کنید بعد از باخت چه حسی داریم. نمی‌دانم چرا باختیم و نمی‌توانم آن را توجیه کنم، زیرا تیم از همه جنبه‌ها بسیار خوب بازی کرد.

سرمربی پرتغالی از بازیکن جوان کارلوس اسپی، که گلی را به دلیل آفساید از دست داد، تمجید کرد و گفت: او بازیکنی مهم برای ماست. ما به خاطر کار او امتیاز نگرفتیم، ولی او کارش را خوب انجام داد. او بازیکنی با پتانسیل بالا، متواضع، سخت‌کوش و مشتاق یادگیری است. نمی‌توانم از او راضی‌تر باشم.

مورینیو درباره تعویض آردا گولر توضیح داد: سخت بود که آردا را تعویض کنم، زیرا او بسیار خوب بازی می‌کرد. ولی احساس کردم که در موقعیت خطرناکی قرار دارد و بهتر بود او را از زمین خارج کنم، زیرا کارت زرد گرفته بود و نگران بودم که کارت دیگری بگیرد.

او به تفاوت رفتار بازیکنان رئال مادرید و بتیس در برخی موقعیت‌ها در طول بازی انتقاد کرد و گفت: بازیکنان رئال مادرید ساده و پاک هستند، ولی بازیکنان بتیس در این زمینه باهوش‌تر هستند. موقعیت‌هایی وجود داشت که بازیکنان بتیس باید کارت زرد می‌گرفتند، ولی آن‌ها به بازی ادامه دادند و با موقعیت‌ها به شیوه‌ای متفاوت برخورد کردند.

مورینیو افزود: من پنالتی، تکرار پنالتی یا گل اسپی را ندیده‌ام، بنابراین نمی‌توانم نظر بدهم. ولی داورانی را دوست دارم که اجازه ادامه بازی می‌دهند. چیزی که دوست نداشتم، معیار کارت‌های زرد در نیمه اول بود، به‌ویژه این‌که بتیس بدون کارت زرد به استراحت رفت، در حالی که آردا، که فقط فوتبال بازی می‌کند، کارت زرد گرفت.

سرمربی رئال مادرید مسئولیت باخت را به گردن داور نینداخت و گفت: پس از باخت در یک بازی، اگر بگویم دلیل آن کارت زرد بوده، این کار را نخواهم کرد. شاید نظرم را پس از تماشای بازی فردا عوض کنم، ولی امروز، بر اساس احساسی که در طول بازی داشتم، نمی‌دانم چرا باختیم.

درباره از دست دادن پنالتی توسط کیلیان ام باپه، مورینیو با قدرت از مهاجم فرانسوی دفاع کرد و گفت: هنگامی که یک بازیکن برای زدن پنالتی می‌رود، همه ما با او می‌رویم. همه ما با او هستیم.

مورینیو درباره تعویض کوکوریا گفت: او دچار گرفتگی عضلانی شده بود.

او در پایان گفت: به بتیس تبریک می‌گویم. آن‌ها برای تساوی بازی کردند و با جایزه بزرگ (پیروزی) خارج شدند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی