شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۰
منبع: نمایندگی فارس
شناسایی و توقف ۱۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در کوه‌چنار

شناسایی و توقف ۱۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در کوه‌چنار

فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار از شناسایی و جلوگیری از ادامه ۱۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی این شهرستان طی سال جاری خبر داد و حفاظت از زمین‌های کشاورزی و مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز را از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی عنوان کرد.

مجتبی هوشمندی، شنبه ۱۴ شهریور در نشست جهادکشاورزی کوه‌چنار با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای صیانت از اراضی کشاورزی این شهرستان  گفت: در چارچوب اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و با هدف جلوگیری از تعرض به زمین‌های کشاورزی، کارشناسان و عوامل گشت و بازرسی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طی سال جاری ۱۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز را شناسایی کردند.

وی افزود: پس از شناسایی این موارد، اقدامات قانونی لازم از جمله صدور اخطاریه و جلوگیری از تداوم عملیات غیرمجاز انجام شده است و در موارد لازم نیز موضوع برای طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح اعلام خواهد شد.

ساخت‌وساز بدون مجوز در اراضی کشاورزی ممنوع است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار با تأکید بر ممنوعیت هرگونه اقدام منجر به تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون دریافت مجوزهای قانونی، تصریح کرد: ساخت‌وساز، دیوارکشی، احداث بنا و هر اقدام دیگری که موجب تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی شود، بدون اخذ مجوزهای قانونی ممنوع است و با متخلفان مطابق قوانین و مقررات برخورد می‌شود.

هوشمندی با اشاره به اهمیت حفاظت از زمین‌های کشاورزی بیان کرد: اراضی زراعی و باغی از سرمایه‌های ارزشمند بخش کشاورزی و منابع محدودی هستند که برای تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ بنابراین حفاظت از این اراضی در تداوم تولید و تأمین امنیت غذایی نقش مهمی دارد.

تأکید بر دریافت مجوز پیش از هرگونه اقدام عمرانی

وی از بهره‌برداران و شهروندان خواست پیش از انجام هرگونه اقدام عمرانی در اراضی کشاورزی، مجوزهای قانونی لازم را از مراجع ذی‌ربط دریافت کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوه‌چنار همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک به تغییر کاربری غیرمجاز، موضوع را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا سامانه ۱۳۱ سازمان امور اراضی کشور اطلاع دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها