یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۲
منبع: نمایندگی فارس
تأمین زیرساخت‌های پروژه ۲۲۲ واحدی نهضت ملی مسکن دودج زرقان

مدیرکل راه و شهرسازی فارس خبر داد

تأمین زیرساخت‌های پروژه ۲۲۲ واحدی نهضت ملی مسکن دودج زرقان

فارس (ایسنا) - مدیرکل راه و شهرسازی فارس از فراهم شدن زیرساخت‌های اساسی آب، برق و گاز در پروژه ۲۲۲ واحدی نهضت ملی مسکن دودج زرقان خبر داد و بر تسریع در تکمیل عملیات آماده‌سازی این پروژه برای فراهم شدن شرایط سکونت متقاضیان تأکید کرد.

محمدمهدی عبدالهی یکشنبه ۱۵ شهریور در جریان بازدید از پروژه ۲۲۲ واحدی نهضت ملی مسکن دودج زرقان، ضمن بررسی آخرین وضعیت اجرای عملیات ساختمانی و آماده‌سازی این طرح، روند تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز آن را نیز مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به تأمین زیرساخت‌های اساسی پروژه گفت: آب، برق و گاز مورد نیاز این مجموعه فراهم شده و این موضوع می‌تواند زمینه را برای پیشبرد مراحل تکمیلی پروژه و آماده شدن شرایط سکونت متقاضیان فراهم کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس با قدردانی از همراهی دستگاه‌های خدمات‌رسان در اجرای زیرساخت‌های پروژه افزود: تأمین خدمات زیربنایی از مراحل مهم در مسیر تکمیل طرح‌های مسکن است و همکاری دستگاه‌های متولی آب، برق و گاز نقش مؤثری در پیشبرد روند اجرایی و تسریع در بهره‌برداری از پروژه دارد.

عبدالهی همچنین بر تسریع در اجرای عملیات آماده‌سازی سایت تأکید کرد و گفت: بخش‌های مختلف آماده‌سازی معابر پروژه شامل اجرای تک‌لبه، زیرسازی، ساب‌بیس و بیس و پس از آن آسفالت است که مراحل اجرایی آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: با تکمیل عملیات آماده‌سازی معابر و انجام بخش‌های باقی‌مانده، شرایط لازم برای استفاده از معابر و سکونت متقاضیان در این مجموعه فراهم خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس درباره مشخصات این پروژه نیز گفت: پروژه نهضت ملی مسکن دودج زرقان در زمینی به مساحت ۵.۳ هکتار احداث شده و ۲۲۲ واحد مسکونی دوطبقه را شامل می‌شود.

عبدالهی با اشاره به روند اجرای پروژه ابراز امیدواری کرد که با ادامه عملیات اجرایی، تکمیل آماده‌سازی سایت و بهره‌گیری از زیرساخت‌های فراهم‌شده، این طرح در آینده نزدیک به مرحله تکمیل برسد و امکان سکونت تمامی متقاضیان آن فراهم شود.

وی همچنین در جریان این بازدید بر ضرورت پیگیری بخش‌های باقی‌مانده پروژه و استمرار هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط برای تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری از واحدهای مسکونی تأکید کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها