دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۵
جانشین حردانی به بازی با پیکان می‌رسد؟

جانشین حردانی به بازی با پیکان می‌رسد؟

سامان تورانیان، مشکلی برای همراهی استقلال در هفته هفتم ندارد.

به گزارش ایسنا، سامان تورانیان، مدافع استقلال که در جریان دیدار این تیم برابر آلومینیوم اراک در هفته ششم لیگ برتر از زمین مسابقه خارج شد، مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان در دیدار هفته هفتم برابر پیکان ندارد.

تورانیان که در این مسابقه از ابتدا در ترکیب استقلال قرار گرفته بود، در دقیقه ۷۵ به دلیل احساس ناراحتی و مصدومیت از زمین خارج شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد مصدومیت این بازیکن جدی نیست و او صرفاً با گرفتگی عضلانی مواجه شده است.

بر این اساس، شرایط تورانیان نگران‌کننده نیست و این مدافع می‌تواند در صورت صلاحدید کادر فنی استقلال، تیمش را در دیدار هفته هفتم برابر پیکان همراهی کند.

تورانیان پس از برخورد انضباطی سهراب بختیاری‌زاده با صالح حردانی توانسته بود در هفته ششم مقابل آلومینیوم به ترکیب اصلی استقلال راه پیدا کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی