سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۶
منبع: نمایندگی کردستان
معاون استاندار کردستان: دستگاه‌های خدمات‌رسان برای حفظ اشتغال به واحدهای تولیدی کمک کنند

معاون استاندار کردستان: دستگاه‌های خدمات‌رسان برای حفظ اشتغال به واحدهای تولیدی کمک کنند

کردستان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان، بانک‌ها، بیمه و دستگاه‌های مالیاتی باید با تمام توان از واحدهای تولیدی و خدماتی حمایت کنند تا این واحدها فعال بمانند و اشتغال موجود حفظ شود.

علی‌اکبر ورمقانی سه‌شنبه ۱۷شهریورماه در جلسه کمیسیون کارگری استان با اشاره به افزایش مشکلات حوزه کارگری پس از جنگ، اظهار کرد: با وجود افزایش مشکلات، خوشبختانه کردستان با هیچ‌گونه بحران و تنشی در حوزه کارگری مواجه نشد که این موضوع نشان‌دهنده صعه‌صدر و همراهی جامعه کارگری استان است و شایسته قدردانی است.

وی افزود: دشمن صهیونی ـ آمریکایی تلاش می‌کند با افزایش فشار بر مردم ایران، به‌ویژه در حوزه اقتصادی، میان اقشار مختلف جامعه نارضایتی ایجاد کند و این نارضایتی‌ها را به بحران تبدیل کند.

معاون استاندار کردستان ادامه داد: اتحاد، همدلی و انسجام ملت ایران موجب شده است این توطئه‌ها خنثی شود و دشمن نتواند به اهداف خود دست پیدا کند.

ورمقانی با تأکید بر ضرورت حمایت از بخش تولید و خدمات، از دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق و گاز، همچنین بانک‌ها، شرکت‌های بیمه و دستگاه‌های متولی امور مالیاتی خواست با حداکثر ظرفیت در کنار واحدهای تولیدی و خدماتی استان باشند.

وی همچنین حفظ فعالیت واحدهای اقتصادی را یکی از الزامات صیانت از اشتغال موجود دانست و گفت: همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان می‌تواند از تعطیلی واحدهای فعال جلوگیری کرده و زمینه حفظ فرصت‌های شغلی موجود را فراهم کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان همچنین بر ضرورت بررسی دقیق وضعیت واحدهای راکد استان تأکید کرد و گفت: باید واحدهایی که ظرفیت احیا و بازگشت به چرخه تولید و فعالیت اقتصادی را دارند، به‌صورت دقیق شناسایی و برای احیای آنها اقدام شود.

ورمقانی افزود: در مقابل، واحدهایی که هیچ امکان و ظرفیتی برای احیا ندارند نیز باید پس از بررسی کارشناسی، از آمار واحدهای راکد استان حذف شوند تا آمار ارائه‌شده، تصویری واقعی از وضعیت واحدهای اقتصادی استان ارائه دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها