سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۶
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
فرماندار داورزن: مقایسه خطی بودجه‌ها، تصویر درستی از توسعه شهرستان ارائه نمی‌دهد

فرماندار داورزن: مقایسه خطی بودجه‌ها، تصویر درستی از توسعه شهرستان ارائه نمی‌دهد

خراسان رضوی (ایسنا) - فرماندار شهرستان داورزن، در تشریح وضعیت تخصیص اعتبارات و روند توسعه عمرانی این شهرستان، با انتقاد از برخی تحلیل‌های سطحی مبنی بر کمبود منابع، اظهار کرد: مقایسه خطی بودجه‌ها بدون در نظر گرفتن آمایش سرزمینی، صنایع بزرگ‌مقیاس متمرکز و نوع ساختار پروژه‌های ملی یا منطقه‌ای، ممکن است تصویر کامل توسعه شهرستان را به درستی بازتاب ندهد.

حسن قربانی امروز (سه‌شنبه ۱۷ شهریور) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخلاف تصور شکل‌ گرفته، مدیریت عالی شهرستان و مجموعه دستگاه‌های اجرایی نه تنها داورزن را در انتهای صف اعتبارات رها نکرده‌اند، بلکه با تلاش شبانه‌روزی، اعتبارات قابل توجهی را از محل منابع ملی، استانی، تسهیلات بانکی و قیر تهاتری جذب کرده‌اند.

فرماندار داورزن با اشاره به اقدامات انجام‌ شده در حوزه عمران روستایی طی یک سال گذشته، گفت: در این بازه زمانی، اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جذب و هزینه شده است. این اعتبارات شامل ۲۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای اجرای ۷۶ هزار مترمربع آسفالت از محل قیر تهاتری، ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای سنگ‌فرش در روستاها، ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی ۸۷ فقره و s; میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به مددجویان بوده است. همچنین در این راستا اعتبارات متعددی جهت صدور ۶۰۷ جلد سند شهری و روستایی و بازنگری طرح‌های هادی هزینه شده است.

قربانی در ادامه به اولویت‌های حوزه آب اشاره و اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده، مجموع اعتبار تملکی تخصیص ‌یافته به صورت ۱۰۰ درصدی جذب شده و در مجموع ۳۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های آب‌رسانی، اصلاح شبکه و تقویت زیرساخت‌های آب شرب شهرستان هزینه شده است.

وی با تأکید بر لزوم تقویت خدمات‌رسانی در روستاها بیان کرد: جهت تقویت ناوگان عمرانی و خدمات‌رسانی بهتر، در مجموع ۳۰ میلیارد تومان ماشین‌آلات سنگین و نیمه سنگین تأمین شده است. از جمله این اقدامات می‌توان به خریدهای جدید مانند لودر و بکهولودر با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از محل تسهیلات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و تخصیص ماشین‌آلات بخش از محل اعتبارات دولتی اشاره کرد.

فرماندار داورزن با اشاره به حمایت از شریان حیاتی شهرستان و کشاورزان زحمت‌کش، اظهار کرد: بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی مستقیم جذب شده است که این مبلغ صرف احداث استخر ذخیره آب در قنات‌های ساسان‌کاریز، مقیسه و چشام، احیا و مرمت قنات تاریخی کاهک ۲۵۰ میلیون تومان، مرمت قنات ساسان‌کاریز مقیسه ۱ میلیارد و ۱۷۶ میلیون تومان و اجرای خط انتقال آب جهان‌آباد به تاج‌آباد ۵۰۰ میلیون تومان گردیده است.

قربانی، با تأکید بر شتاب‌گیری پروژه‌های زیرساختی و توسعه خدمات عمومی در این شهرستان، به تبیین بخشی از اقدامات عمرانی و حمایتی انجام ‌شده پرداخت و با اشاره به اهمیت احداث ساختمان و تجهیز فرمانداری داورزن به عنوان نماد هویت اداری و استقلال شهرستان، اظهار کرد: پروژه احداث و تجهیز مجتمع اداری فرمانداری داورزن با اعتبار کلی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد که تنها در یک سال گذشته، رقمی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان جهت پیشبرد و تکمیل این پروژه راهبردی هزینه شده است تا ساختاری شایسته، استاندارد و در تراز خدمت به مردم بزرگوار منطقه فراهم شود.

فرماندار داورزن در ادامه به اقدامات حمایتی در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی اشاره و اظهار کرد: در حوزه اشتغال خرد و مشاغل خانگی، مبلغ دو میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان تسهیلات کم‌بهره به متقاضیان پرداخت شده است. همچنین در حوزه بهزیستی و حمایت از توان‌جویان، طی یک سال گذشته دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار عمرانی و تجهیزاتی جذب و صرف بهسازی و تجهیز ساختمان اداره بهزیستی شهرستان شده است.

قربانی همچنین به اهمیت توسعه نشاط اجتماعی و توجه به زیرساخت‌های ورزشی اشاره و تصریح کرد: در بخش نشاط اجتماعی و ورزش، بیش از ۷۶۵ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است که این بودجه صرف تکمیل چمن مصنوعی روستای سویز، حمایت از هیأت والیبال، خرید تجهیزات ورزشی برای روستاهای شهرستان، تعمیر سالن ورزشی داورزن و برگزاری همایش‌های همگانی شده است.

وی در پایان با بیان اینکه مبالغ فوق تنها بخشی از عملکرد احصا شده دستگاه‌های اجرایی مذکور در این بازه زمانی است، خاطرنشان کرد: اعتباراتی هم در سایر حوزه‌های مهم از جمله راه و شهرسازی، شبکه بهداشت و درمان، برق و آموزش و پرورش نیز جذب ‌شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها