چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۶
منبع: نمایندگی لرستان
مدیریت برق لرستان از سنتی به داده‌محور و تاب‌آور تغییر کرده است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان:

مدیریت برق لرستان از سنتی به داده‌محور و تاب‌آور تغییر کرده است

لرستان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴، تحول بنیادی در صنعت برق استان با تغییر رویکرد مدیریتی از مدیریت سنتی به مدیریت داده‌محور و تاب‌آور آغاز شد و برنامه‌های استراتژیک و عملیاتی شرکت بر همین اساس تدوین و اجرایی شده است.

شیرزاد جمشیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴، تهیه و تدوین برنامه‌های استراتژیک و راهبردی شرکت و همچنین برنامه‌های عملیاتی در دستور کار قرار گرفت و تلاش کردیم شرکت توزیع برق استان را برنامه‌محور کنیم تا هر اقدام بر اساس برنامه، چارچوب مشخص و هدف‌گذاری دقیق انجام شود.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌های گذر از پیک بار ۱۴۰۵ افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و کتابچه‌ها و دستورالعمل‌هایی که به مدیریت شهرستان‌ها ابلاغ شد، زیرساخت‌های برق استان برای مواجهه با پیک بار سال ۱۴۰۵ آماده شد که نتیجه آن کاهش خاموشی‌های ناخواسته و همچنین خاموشی‌های مدیریت‌شده نسبت به سال گذشته بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان ادامه داد: مقایسه عملکرد امسال با سال گذشته نشان می‌دهد اقدامات انجام شده موجب کاهش خاموشی‌ها، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و تأمین برق مطمئن‌تر برای صنایع، کشاورزان و مردم شده و پایداری شبکه نیز ارتقا یافته است.

جمشیدی نیروی انسانی را سرمایه اصلی شرکت توزیع برق دانست و گفت: با توجه به شرایط ناشی از جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و همچنین پیک بار سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵، حجم فعالیت‌های شرکت افزایش یافت، بنابراین ساماندهی نیروی انسانی را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی افزود: در بررسی وضعیت نیروی انسانی مشخص شد تعداد قابل توجهی از نیروها به صورت حجمی، تجمیعی، خدماتی و قرارداد موقت فعالیت می‌کنند و از امنیت شغلی مناسبی برخوردار نیستند. بر همین اساس، نزدیک به ۴۰۰ نفر از همکاران در رده‌های مختلف به قرارداد تأمین نیرو ارتقا پیدا کردند.

جمشیدی تصریح کرد: این اقدام موجب بهبود مزایای رفاهی، اضافه‌کار و افزایش قابل توجه حقوق و مزایای این نیروها شد و از نظر امنیت شغلی نیز یک پله ارتقا پیدا کردند و امیدواریم با ابلاغ‌های دولت و وزارت نیرو، زمینه تبدیل وضعیت نهایی این نیروها فراهم شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف در استان بیان کرد: طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق، طرح «سامان» برای ساماندهی شبکه‌های توزیع و رفع ایرادات و اشکالات موجود در شبکه و همچنین طرح «سبا» با محوریت مدیریت هوشمند مصرف انرژی اجرا شده است.

وی گفت: طرح سبا یک برنامه خانواده‌محور، آموزش‌وپرورش‌محور، معلم‌محور و دانش‌آموزمحور است که با همکاری صداوسیما و سایر دستگاه‌های مرتبط در زمینه آموزش و فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف انرژی دنبال می‌شود.

جمشیدی همچنین به ساماندهی ناوگان حمل‌ونقل شرکت اشاره کرد و افزود: طی ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته اقدام قابل توجهی برای ساماندهی وسایل نقلیه شرکت انجام نشده بود، بنابراین برنامه جامع و مناسبی برای بهسازی ناوگان تدوین کردیم و در کنار آن، نوسازی وسایل نقلیه سنگین را نیز در دستور کار قرار دادیم تا در شرایط بحرانی و حوادث احتمالی، امکان حضور سریع‌تر و مؤثرتر نیروها در مناطق مختلف فراهم باشد.

وی با اشاره به عملکرد شرکت توزیع برق لرستان در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان اظهار کرد: عملکرد شرکت در این دو مقطع موفق و شاخص بود و با تلاش مدیران و کارکنان شرکت، میانگین زمان رفع خاموشی در استان به ۵۳ دقیقه رسید، در حالی که میانگین کشوری ۵۵ دقیقه بود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان ادامه داد: در تابستان ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نیز با برنامه‌ریزی انجام شده، گذر موفقی از پیک بار داشتیم و شرایط امسال نسبت به سال گذشته بهتر بود و در روزهای اخیر نیز خاموشی‌ها به حداقل رسیده است.

جمشیدی با اشاره به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان گفت: زمانی که مدیریت شرکت را تحویل گرفتیم، ظرفیت انرژی خورشیدی حدود ۳.۵ مگاوات بود که این میزان اکنون به ۱۲.۵ مگاوات رسیده است.

وی افزود: اگرچه این میزان همچنان کافی نیست، اما شاهد رشد حدود چهار برابری ظرفیت انرژی خورشیدی استان بوده‌ایم و با توجه به قرار گرفتن این موضوع در دستور کار دولت، استانداری، شرکت توزیع برق، ساتبا و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تلاش می‌کنیم تا پایان سال حدود ۲۵ تا ۲۶ مگاوات دیگر به ظرفیت انرژی خورشیدی استان اضافه شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی شبکه‌های روستایی بیان کرد: بخشی از عوارض برق دریافتی از مشترکان برای توسعه و بهسازی شبکه‌های روستایی اختصاص می‌یابد و تلاش کرده‌ایم تمام منابع حاصل از این محل در همین حوزه هزینه شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۴، شبکه برق ۲۰۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان ساماندهی، بازسازی و اصلاح شد و مشکلاتی از جمله قرار گرفتن شبکه در حریم، بی‌نظمی و ایرادات فنی شبکه برطرف شد.

جمشیدی گفت: در سال ۱۴۰۵ نیز ۱۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۲۴۸ میلیارد تومان در دست اجرا قرار گرفته‌اند که این میزان اعتبار حدود ۴۰ میلیارد تومان بیشتر از سال گذشته است.

وی همچنین از تجهیز تمامی ادارات برق استان به ژنراتور اضطراری خبر داد و افزود: اکنون تمام ادارات برق استان به ژنراتور اضطراری مجهز هستند تا در شرایط بحرانی، حوادث و برنامه‌های مختلف، امکان تأمین برق فوری و کمک‌رسانی به مناطق مورد نیاز وجود داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با تأکید بر اهمیت انضباط مالی در شرکت اظهار کرد: ساماندهی و انضباط مالی در همه بخش‌های شرکت آغاز شده و تلاش کرده‌ایم با جلوگیری از هزینه‌های زائد، منابع را دقیقاً در محل‌هایی هزینه کنیم که هدف اصلی آن‌ها ارتقای پایداری شبکه برق استان است.

جمشیدی تصریح کرد: تأمین برق مطمئن و پایدار برای برنامه‌ها، تجمعات و مراسم شبانه نیز به صورت موردی و با رعایت الزامات ایمنی انجام شده و شرکت توزیع برق لرستان تلاش کرده است در این حوزه نیز عملکرد مناسبی داشته باشد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها