پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۹
منبع: سازمان توسعه تجارت
اعزام ۷ رایزن بازرگانی به بازارهای هدف جدید/ دمیدن روحی تازه در بازارهای صادراتی

اعزام ۷ رایزن بازرگانی به بازارهای هدف جدید/ دمیدن روحی تازه در بازارهای صادراتی

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در نشست با ۷ رایزن بازرگانی منتخب آماده اعزام ضمن تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی نوین، خلاقانه و کلان‌نگر در توسعه بازارهای صادراتی، خواستار شناسایی ظرفیت‌های جدید، حفاظت از فرصت‌های تجاری و ایجاد زمینه‌های تازه برای رشد مراودات تجاری کشور شد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی دهقان دهنوی در نشست با ۷ رایزن بازرگانی منتخب آماده اعزام، بر ضرورت تحول در رویکرد توسعه بازارهای صادراتی و طراحی ابتکارات خلاقانه متناسب با ظرفیت‌های هر بازار تاکید کرد.

معاون وزیر صمت با تصریح بر اینکه رایزنان بازرگانی باید با نگاهی کلان و توسعه‌محور به مسئولیت خود بنگرند، گفت: نقش رایزن بازرگانی به پیگیری امور جاری محدود نمی‌شود، بلکه باید با شناخت دقیق بازار هدف، ظرفیت‌های تجاری و اقتضائات آن، زمینه‌های جدیدی برای توسعه صادرات و افزایش مراودات تجاری فراهم کند.

به گفته دهقان دهنوی؛ رایزنان بازرگانی باید ضمن برقراری ارتباط مؤثر با بازرگانان و فعالان اقتصادی، با شناسایی موانع، تسهیل فرآیندهای تجاری و ارائه راهکارهای عملیاتی، به افزایش اثربخشی حضور ایران در بازارهای هدف کمک کنند.

او دسترسی به اطلاعات و داده‌های دقیق و به‌روز تجاری را از الزامات فعالیت رایزنان دانست و افزود: ارتباط مستمر رایزنان با داخل کشور، دفاتر تخصصی سازمان و دستگاه‌های مرتبط یک ضرورت انکارناپذیر است؛ چرا که این چنین زمینه‌ساز انتقال به‌موقع اطلاعات و بهره‌گیری از آخرین ظرفیت‌ها و فرصت‌های تجاری می‌شود.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران همچنین حفاظت از فرصت‌های تجاری موجود و توسعه آنها را از دیگر اولویت‌های رایزنان بازرگانی برشمرد و تصریح کرد: حفظ بازارهای موجود به اندازه ورود به بازارهای جدید اهمیت دارد و باید برای صیانت از فرصت‌های ایجادشده و تعمیق روابط تجاری با این بازارها برنامه‌ریزی شود.

در ادامه، مرتضی صالحی، قائم‌مقام سازمان توسعه تجارت ایران، بر ضرورت هماهنگی رایزنان با سفارتخانه‌ها، دستگاه‌های مرتبط، نهادهای اقتصادی و مراکز مختلف در کشورهای هدف تاکید کرد و گفت: هماهنگی و هم‌افزایی میان این مجموعه‌ها در کنار توانمندی تخصصی رایزنان، به افزایش اثربخشی فعالیت‌های آنان کمک خواهد کرد.

به گفته این مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت ایران، استفاده از تجارب گذشته و بهره‌گیری از خلاقیت و ابتکار برای خلق فرصت‌های جدید، از الزامات فعالیت رایزنان در شرایط جدید تجارت خارجی کشور است.

 گفتنی است در این نشست، اکبر گداری در عمان، رضا باقری‌فرد در افغانستان، محمود اسکندری در بلاروس، محسن منتظری در مالزی، سیف‌علی ضربی در روسیه، داریوش وثوقی در ترکیه و مجتبی مولایی معین در هند به عنوان رایزنان بازرگانی ج. ا. ایران برای آغاز فعالیت در بازارهای هدف معرفی شدند.

انتهای پیام 

# اقتصادی

آخرین اخبار اقتصادی