به گزارش ایسنا، استقلال در هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر از ساعت ۱۹ به مصاف پیکان رفت که در نهایت این دیدار با پیروزی یک بر صفر آبی پوشان به پایان رسید.
در فاصله یک ساعت تا برگزاری این دیدار استقبال خوبی از طرف هواداران آبی پوش از این دیدار صورت نگرفت. برخی از هواداران استقلال پیش از این دیدار صالح حردانی را - که به علت بی انضباطی توسط سهراب بختیاریزاده از تمرینات اخراج شد و در ورزشگاه حاضر شده بود - تشویق کردند اما این اتفاق برای برخی دیگر از هواداران خوشایند نبود و باعث درگیری لفظی بین آنها شد.
با تصمیم سرمربی استقلال قرار بود که امیرمحمد رزاقینیا پس از صالح حردانی و روزبه چشمی کاپیتان آبی پوشان باشد اما پس از اعلام شدن ترکیب این تیم مشخص شد رستم آشورماتوف، مدافع ازبکستانی به عنوان کاپیتان انتخاب شده است. پس از تعویض قلیزاده با ماشاریپوف در نیمه دوم، بازوبند کاپیتانی به دومین بازیکن ازبک استقلال رسید و در دقایق پایانی روزبه چشمی با ورود به زمین، بازوبند را به بازو بست.
هواداران استقلال با سر دادن شعار «جدول خوب نگاه کنید، قهرمان رو اعلام کنید،» خواستار دریافت جام قهرمانی فصل گذشته شدند.
ادامه دارد...