جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۱
منبع: نمایندگی خوزستان
امام جمعه موقت اهواز: شورای عالی امنیت ملی در ادامه عضویت ایران در NPT تجدیدنظر کند

امام جمعه موقت اهواز: شورای عالی امنیت ملی در ادامه عضویت ایران در NPT تجدیدنظر کند

خوزستان (ایسنا) - امام جمعه موقت اهواز خطاب به شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد داد که در ادامه عضویت ایران در NPT تجدیدنظر شود، چرا که این عضویت نه تنها نفعی نداشته بلکه جز ضرر و محاصره، پیامدی برای ایران نداشته است.

آیت‌الله محسن حیدری، در خطبه‌های نماز جمعه ۲۰ شهریورماه اهواز، با مقایسه جنگ تحمیلی فعلی با جنگ احزاب، اظهار کرد: همان‌طور که در جنگ احزاب همه مشرکان جزیره‌العرب، یهود و منافقان برای ریشه‌کنی اسلام متحد شدند، در شرایط فعلی نیز آمریکا، بزرگترین ددمنش دوره حاضر، اسرائیل با همراهی کشورهای مزدور عرب خلیج فارس که تمام امکانات خود را بی‌دریغ علیه ایران در اختیار دشمن قرار دادند و با همکاری مزدوران داخلی برای نابودی ایران تلاش کردند، اگرچه هیچ غلطی نتوانستند بکنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در جنگ احزاب، سلمان فارسی که ایرانی و خوزستانی بود یک طرح نوین جنگی ارائه داد که همان حفر خندق بود. این طرح مورد قبول قرار گرفت و بدین سان مسلمانان در کنار پیامبر(ص) مقابل دشمنان ایستادند. در جنگ فعلی نیز نوادگان سلمان پشت سر امام مسلمین قرار گرفته‌اند و با تمام قدرت در مقابل دشمن ایستاده‌اند. 

آیت‌الله حیدری با اشاره به سالروز حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ گفت: ۲۵ سال از این حادثه می‌گذرد و در آن حدود ۳ هزار نفر کشته و ۲۰ هزار نفر زخمی شدند. بعد از آن آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم، تهاجم خود را به افغانستان و بعد به عراق و سوریه آغاز کرد.

امام جمعه موقت اهواز، این حادثه را طراحی صهیونیست‌ها دانست و گفت: نباید تصور کرد که القاعده جریانی اسلامی است؛ بلکه پشت پرده آن صهیونیسم قرار دارد. یکی از بزرگترین ادله این است که در آن روز یک یهودی هم کشته نشد. هدف اصلی آن‌ها ایران بود و برای رسیدن به این هدف از کشورهای اطراف شروع کردند. پس این یک نقشه صهیونیستی است و مدارک آن موجود است‌. آنها می‌خواستند با تشکیل دولت اسرائیل بزرگ، تمام مسلمانان را از بین ببرند. ما باید با این عینک به حادثه ۱۱ سپتامبر نگاه کنیم؛ نقشه‌ای صهیونیستی برای کوبیدن اسلام با استفاده از خود مسلمانان.

آیت‌الله حیدری در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات اخیر هسته‌ای پرداخت و گفت: در هفته گذشته، پیشنهاد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شورای حکام برای بازگرداندن تحریم‌های پیش از برجام تحت عنوان «اسنپ‌بک» مطرح شد که با ایستادگی روسیه و چین به نتیجه نرسید.

وی خطاب به شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد داد که در ادامه عضویت ایران در NPT تجدیدنظر شود، چرا که این عضویت هیچ نفعی برای ایران نداشته است. کشورهایی که می‌خواهند غنی‌سازی هسته‌ای انجام دهند باید زیر نظر این سازمان باشند که این غنی‌سازی به ساخت بمب هسته‌ای منجر نشود. ایران برای گرفتن حق مسلم خود در غنی سازی هسته‌ای عضو این سازمان شده است، اما عضویت در آن هیچ نفعی از آن نصیب کشور نکرده است. برخی گفتند با عضویت در این پیمان جلوی جنگ و محاصره و تحریم گرفته می‌شود؛ اما مگر کشور ما را محاصره نکردند؟ مگر آن را تحریم نکردند؟ مگر علیه ایران جنگ نکردند؟ 

او در ادامه تأکید کرد: اسرائیل با وجود داشتن سلاح هسته‌ای، عضو این معاهده نیست و نظارتی بر آن نمی‌شود، بنابراین مسئولین باید این جوانب را در نظر بگیرند.

امام جمعه موقت اهواز همچنین پیروزی انصارالله یمن در بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغال‌شده توسط عربستان را تبریک گفت و  تصریح کرد: در حال حاضر ساحل باب‌المندب در اختیار یمن قرار گرفته که به همراه تنگه هرمز، در اختیار جبهه مقاومت است.

وی تأکید کرد: این دو تنگه راهبردی، قدرتی بالاتر از هزاران بمب اتم دارند و از بازدارندگی برخوردارند؛ بنابراین کسانی که می‌گویند جنگ را تمام کنید و تنگه‌ها را باز کنید، بدانند که تنگه هرمز ناموس ملت ایران است.

آیت‌الله حیدری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در هفته دولت، نسبت به دوگانه‌های موهوم «جنگ و مذاکره» یا «سازش و جنگ‌طلبی» هشدار داد و گفت: برخی به این دوگانه‌ها دامن می‌زنند تا وحدت ملت را خدشه‌دار کنند. مقام معظم رهبری در پیام خود تاکید کردند که دولتمردان نباید اظهار ضعف کنند، مشکلات نیازمند برجسته سازی نیست بلکه باید برای حل مشکلات برنامه‌ریزی نمایند و تأکید کردند انسجام و وحدت را به عنوان پیوست تمامی برنامه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود قرار دهند.

امام جمعه موقت اهواز گفت: ایشان در پیام خود فرمودند هر چه به انسجام اجتماعی ضرر بزند ممنوع است؛ یعنی این حکم حکومتی است و قوه قضاییه باید با هر کس که بخواهد به دوگانه های موهوم دامن بزند قاطعانه برخورد کند. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها