شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۷
برگزاری اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان در مشهد

برگزاری اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان در مشهد

خراسان رضوی (ایسنا) - سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی گفت: اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان از ۱۶ تا ۲۳ شهریورماه در مشهد برگزار می‌شود که سه ورزشکار از خراسان رضوی نیز در این اردو حضور دارند.

امیرحسین ثنایی‌زاهد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به میزبانی خراسان رضوی از اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان، اظهار کرد: این اردو با هدف آماده‌سازی ملی‌پوشان، ارتقای سطح آمادگی جسمانی و فنی ورزشکاران و انجام تمرینات تخصصی در مشهد در حال برگزاری است و ورزشکاران زیر نظر کادر فنی تیم ملی تمرینات خود را دنبال می‌کنند.

وی افزود: تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان کشور در این اردو ۱۲ ورزشکار شامل ۹ ورزشکار مرد و سه ورزشکار زن دارد که برای حضور در رقابت‌های آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۶ مالزی آماده می‌شوند، حضور دارند. از مجموع ورزشکاران حاضر در بخش آقایان، سه ورزشکار از خراسان رضوی هستند و امیدواریم این ورزشکاران بتوانند در رقابت‌های پیش‌رو عملکرد موفقی داشته باشند.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی، درباره روند انتخاب ورزشکاران تیم ملی، بیان کرد: در سال جاری برنامه‌ریزی مناسبی برای شناسایی و انتخاب ورزشکاران انجام شد و ابتدا مسابقات استعدادیابی و انتخابی در استان‌های مختلف برگزار شد. پس از آن نیز در هفته نخست شهریورماه، مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی به میزبانی استان زنجان برگزار شد و ورزشکارانی که توانستند حدنصاب‌های فنی مورد نظر را به دست آورند، برای حضور در تیم ملی انتخاب شدند.

ثنایی‌زاهد با اشاره به مواد ورزشی مورد تمرین ملی‌پوشان، تشریح کرد: تمرینات تیم ملی در مواد مختلف دوومیدانی از جمله ۱۰۰، ۲۰۰، ۸۰۰، ۱۵۰۰ و ۵۰۰۰ متر، دوی امدادی، پرش طول، پرتاب وزنه و پرتاب دیسک دنبال می‌شود و ورزشکاران تلاش می‌کنند در مدت زمان باقی‌مانده تا اعزام، به شرایط مطلوب فنی و جسمانی برسند. هر ۱۲ ورزشکار حاضر در اردوی تیم ملی از ظرفیت مناسبی برای رقابت و کسب مدال در مسابقات دوومیدانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۶ مالزی برخوردارند و امیدواریم مجموعه تمرینات و برنامه‌ریزی‌هایی که برای تیم انجام شده است، در نهایت به نتایج مطلوب منجر شود.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی همچنین درباره ادامه برنامه آماده‌سازی تیم ملی، اظهار کرد: اردوی نخست تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان از ۱۶ تا ۲۳ شهریورماه در خراسان رضوی برگزار می‌شود و پس از پایان این اردو، دو مرحله دیگر از اردوهای آماده‌سازی در استان گیلان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مسابقات پیش روی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان‌ تأکید کرد: تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان هشتم مهرماه برای حضور در رقابت‌های آسیایی و اقیانوسیه راهی مالزی خواهد شد و امیدواریم ورزشکاران با آمادگی کامل و شرایط مناسب راهی این مسابقات شوند. هدف از برگزاری اردو این است که ملی‌پوشان از نظر مختلف به شرایط مطلوب برسند و با آمادگی مناسب در رقابت‌های مالزی حضور پیدا کنند.

ثنایی‌زاهد با اشاره به همکاری مجموعه‌های مختلف برای برگزاری این اردو، تشریح کرد: در برگزاری این اردو مجموعه‌هایی از جمله بنیاد کرامت رضوی، اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، هیأت دوومیدانی استان، دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی از خیران همکاری داشته‌اند. ورزشکاران در مدت حضور خود در مشهد از امکانات و ظرفیت‌های مجموعه‌های همراه استفاده می‌کنند و یکی دیگر از امتیازات برگزاری اردو در مشهد این است که ملی‌پوشان و اعضای کادر فنی می‌توانند به زیارت بارگاه منور امام رضا(ع) مشرف شوند که بدون تردید از نظر روحی و معنوی نیز برای آنان ارزشمند است.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اهمیت برگزاری اردوهای تیم ملی در استان‌های مختلف کشور خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم فدراسیون، برگزاری اردوهای تیم‌های ملی در استان‌های مختلف است. این موضوع از یک سو به آماده‌سازی بهتر ورزشکاران کمک می‌کند و از سوی دیگر باعث می‌شود ظرفیت‌ها و امکانات ورزشی استان‌های مختلف کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: ورزش ناشنوایان رشته‌های مختلفی را دربرمی‌گیرد و مدیریت و تأمین نیازهای این حوزه با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کار آسانی نیست. با این حال، همکاری و همدلی میان فدراسیون، هیأت‌های استانی و هیأت‌های شهرستانی می‌تواند به مدیریت بهتر مشکلات و تحقق اهداف ورزش ناشنوایان کمک کند.

سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های خراسان رضوی در رشته دوومیدانی، تأکید کرد: خراسان رضوی در سال‌های گذشته ورزشکاران موفقی در رشته دوومیدانی داشته و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای ورزشکاران ناشنوای استان است. امسال نیز سه ورزشکار از خراسان رضوی به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند و شرایط آمادگی آنان مطلوب است. این ورزشکاران تمرینات خود را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنند و امیدواریم بتوانند در رقابت‌های مالزی نتایج ارزشمندی کسب کنند.

ثنایی‌زاهد با تأکید بر پرورش استعدادهای جدید، خاطرنشان کرد: باید روی شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در استان بیشتر کار کنیم تا در سال‌های آینده شاهد حضور تعداد بیشتری از ورزشکاران خراسان رضوی در تیم‌های ملی باشیم، به‌ویژه در بخش بانوان که نیازمند توجه و برنامه‌ریزی بیشتری است. انتظار داریم مسئولان ذی‌ربط برای ایجاد زمینه‌های مناسب اشتغال ورزشکاران ناشنوا و همچنین برقراری عدالت در پرداخت پاداش‌های ورزشی آنان در مقایسه با سایر ملی‌پوشان کشور اقدامات مؤثرتری انجام دهند.

وی افزود: وقتی ورزشکار بداند در کنار فعالیت حرفه‌ای و افتخارآفرینی برای کشور، آینده شغلی و معیشتی او نیز مورد توجه قرار دارد، انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر خواهد داشت. حمایت‌های پایدار می‌تواند موجب شود ورزشکاران با آرامش بیشتری تمرین کنند و توان خود را برای کسب افتخار در رقابت‌های ملی و بین‌المللی به کار بگیرند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها