شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۹
منبع: نمایندگی گیلان
رفع تصرف ۸۶ هزار مترمربع از اراضی ملی در گیلان

فرمانده انتظامی استان اعلام کرد

رفع تصرف ۸۶ هزار مترمربع از اراضی ملی در گیلان

گیلان (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان از رفع تصرف ۸۶ هزار و ۴۱۷ مترمربع از اراضی ملی به ارزش بیش از ۲۵۰۶ میلیارد ریال در ۱۰ روز گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ۱۶ متهم شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شدند.

سردار حسین حسن‌پور شنبه ۲۱ شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۱۰ روز گذشته و در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر تصرف غیرقانونی اراضی ملی در شهرستان‌های رودسر، شفت، لنگرود، تالش، سیاهکل، آستانه اشرفیه و صومعه‌سرا، مأموران انتظامی با هماهنگی قضایی و همراهی کارشناسان منابع طبیعی موضوع را بررسی کردند.

وی افزود: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد متصرفان، اراضی ملی را به صورت غیرقانونی محصور کرده و در برخی موارد اقدام به برداشت خاک و ساخت‌وساز غیرمجاز کرده‌اند که در این رابطه ۱۶ متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان تصریح کرد: با صدور احکام قضایی و اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و ۸۶ هزار و ۴۱۷ مترمربع از اراضی ملی رفع تصرف شد.

سردار حسن‌پور در پایان با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با زمین‌خواران و سودجویان خاطرنشان کرد: صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها