شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۶
منبع: نمایندگی فارس
قهرمانی تیمی تپانچه بانوان جهان با حضور نماینده فارس

قهرمانی تیمی تپانچه بانوان جهان با حضور نماینده فارس

فارس (ایسنا) - ساره جوانمردی، پرافتخارترین ورزشکار پارالمپیک ایران، در مسابقات قهرمانی جهان کره جنوبی با کسب مدال طلای تیمی، بار دیگر نام خود را در تاریخ ورزش ایران ماندگار کرد.

رقابت‌های قهرمانی جهان پاراتیراندازی ۲۰۲۶ به میزبانی شهر چانگوون کره جنوبی با حضور ۵۹۵ ورزشکار از ۵۳ کشور جهان در حال برگزاری است.

در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر تیمی بانوان، تیم کشورمان متشکل از فائزه احمدی، ساره جوانمردی و نسرین شاهی با رکورد ۱۷۰۷ امتیاز در جایگاه نخست مسابقات قرار گرفت و مدال طلای تیمی را از آن خود کرد.

در بخش انفرادی این ماده، فائزه احمدی با رکورد ۲۳۸.۳ ضمن کسب عنوان قهرمانی جهان و مدال طلا، سهمیه پارالمپیک لس‌آنجلس را به دست آورد. نسرین شاهی با رکورد ۲۳۳.۷ نایب‌قهرمان شد و ساره جوانمردی، بانوی طلایی استان فارس، با رکورد ۱۹۴.۱ در جایگاه چهارم ایستاد.

کارنامه درخشان ملکه تپانچه پارالمپیک

ساره جوانمردی، متولد ۱۷ آذر ۱۳۶۳ در شیراز، دارنده چهار مدال طلا و یک برنز در چهار دوره حضور پارالمپیک است. او در ریو ۲۰۱۶ دو طلا، در توکیو ۲۰۲۰ یک طلا و یک برنز و در پاریس ۲۰۲۴ یک طلا کسب کرده و پرافتخارترین ورزشکار ایران در تاریخ پارالمپیک محسوب می‌شود.

این تیرانداز ۳۸ ساله اکنون صدرنشین رنکینگ جهانی تپانچه بادی ده متر زنان‌(P۲) است و رکوردهای جهانی مرحله مقدماتی این ماده با امتیاز ۵۸۰ و همچنین تپانچه خفیف ۵۰ متر(P۴) با امتیاز ۵۵۶ را در اختیار دارد؛ رکورد P۴ در سال ۲۰۲۴ و در همین میدان تیراندازی چانگوون به ثبت رسیده است.

کمیته بین‌المللی پارالمپیک‌(IPC) پیش از آغاز این رقابت‌ها، ساره جوانمردی را در جمع ستاره‌های تپانچه جهان قرار داد و او را به عنوان پرافتخارترین ورزشکار پارالمپیکی در این رشته معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس در روز شنبه ۲۱ شهریور، جوانمردی پیش از این نیز نخستین عنوان قهرمانی جهان خود را در سال ۲۰۱۴ در آلمان با کسب طلای P۲ به دست آورده و در مسابقات جهانی سیدنی ۲۰۱۹ مدال نقره همین ماده را کسب کرده بود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها