یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۷
منبع: نمایندگی زنجان
واریز ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های زنجان

واریز ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های زنجان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵، ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش داشته است.

مهدی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقش عوارض مالیات بر ارزش افزوده در تأمین منابع مدیریت‌های شهری و روستایی، اظهار کرد: این عوارض یکی از منابع مهم و پایدار برای تأمین مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است و در اجرای پروژه‌های عمرانی، توسعه زیرساخت‌ها، آبادانی مناطق و ارتقای خدمات عمومی هزینه می‌شود.

وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال، ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان زنجان واریز شده است.

محمدی با بیان اینکه این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش داشته است، گفت: افزایش این منابع، نقش درآمدهای مالیاتی در تأمین منابع مورد نیاز برای توسعه و آبادانی استان را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان ادامه داد: از مجموع عوارض واریزی، ۱۱۳۸ میلیارد تومان سهم شهرستان زنجان بوده است.

وی تصریح کرد: عوارض پرداختی از محل مالیات بر ارزش افزوده، زمینه اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی، توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی و بهبود کیفیت خدمات عمومی را فراهم می‌کند.

محمدی خاطرنشان کرد: افزایش این منابع، بیانگر اهمیت مشارکت مؤدیان در پرداخت مالیات و تأثیر مستقیم درآمدهای مالیاتی بر توسعه و آبادانی شهرها و روستاها است.

او خاطرنشان کرد: پرداخت مالیات، مشارکت مستقیم مردم در ساختن شهری آبادتر، روستاهایی توسعه‌یافته‌تر و استانی پیشرفته‌تر است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها