یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۳
منبع: نمایندگی لرستان
بازداشت متهم به کلاهبرداری ۴۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد

بازداشت متهم به کلاهبرداری ۴۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد

لرستان (ایسنا) - رئیس پلیس آگاهی لرستان از شناسایی و دستگیری متهم تحت تعقیب مراجع قضایی خبر داد و گفت: با فروش واحدهای مسکونی به چندین نفر، حدود ۴۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و از سال ۱۳۹۷ تاکنون متواری بود.

سرهنگ شهریار احمدی اظهار کرد: درپی وصول نیابت قضایی از استان تهران مبنی بر جلب یک نفر متهم تحت تعقیب، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت. این متهم با استفاده از اقدامات متقلبانه و فروش واحدهای مسکونی به چندین نفر، اقدام به کلاهبرداری کرده و در این راه حدود ۴۰ میلیارد ریال از مالباختگان کلاهبرداری کرده است.

وی ادامه داد: این فرد از سال ۱۳۹۷ تاکنون تحت تعقیب مراجع قضایی بوده است و برای فرار از چنگال قانون، به‌صورت مخفیانه در خرم‌آباد سکونت داشت.

احمدی بیان کرد: کارآگاهان اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی، مخفیگاه متهم را شناسایی کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان یکشنبه ۲۲ شهریور، وی خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی با مرجع قضایی، مأموران در یک عملیات منسجم و ضربتی، متهم را دستگیر و پس از تشکیل پرونده، وی را برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی قضایی به مرجع قضایی تحویل دادند.

رئیس پلیس آگاهی لرستان گفت: افراد سودجو و کلاهبردار همواره با وعده‌های فریبنده و روش‌های متقلبانه درصدد سوءاستفاده از اعتماد مردم هستند. بنابراین شهروندان باید پیش از هرگونه معامله و پرداخت وجه، از صحت اسناد، مالکیت و هویت طرف معامله اطمینان حاصل کرده و بدون بررسی‌های لازم، به افراد شیاد و وعده‌های وسوسه‌انگیز آنان اعتماد نکنند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها