دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۴
ابراهیمی: دشمن دنبال دوقطبی‌سازی است/ انحصارطلب‌ها پیش از طرد شدن، تغییر مسیر بدهند

ابراهیمی: دشمن دنبال دوقطبی‌سازی است/ انحصارطلب‌ها پیش از طرد شدن، تغییر مسیر بدهند

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس با اشاره به نقش انسجام و وحدت در حفظ اقتدار کشور اظهار کرد: انسجام، وحدت و برادری از عوامل اصلی پایداری و اقتدار کشور بوده و زمینه ایستادگی ایران در برابر زورگویی‌ها و حفظ جایگاه آن در میان قدرت‌های جهانی را فراهم کرده است.

نادرقلی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نقش انسجام و وحدت در عبور کشور از جنگ‌ها تصریح کرد: ملت ایران در چهار جنگی که پشت سر گذاشته و از کشور دفاع کرده است، توانسته است مقتدرانه ایستادگی کند. انسجام، وحدت و وفاق حول جایگاه ولی فقیه شکل گرفته است و با وجود سلایق مختلفی که به صورت طبیعی در جامعه وجود دارد، استمرار یافته است.

جمهوریت و اسلامیت، جایگاه وحدت کشور را تعریف می‌کنند

وی در ادامه با اشاره به شعار انقلاب اسلامی مبنی بر «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» اظهار کرد: جمهوریت و اسلامیت، جایگاه وحدت کشور را تعریف می‌کنند. جایگاه انسجام نیز در جمهوریت و اسلامیت حول محور ولی فقیه تعریف می‌شود؛ موضوعی که کشور را از حوادث سخت و ناگوار عبور داده است.

نماینده مجلس با اشاره به حضور مردم با سلایق و دیدگاه‌های مختلف در دفاع از کشور گفت: امروز شاهد این هستیم که آمریکا و اسرائیل جنایتکار و همه زورگویان در تقابل و حمله به ایران عاجز و درمانده شده‌اند. نزدیک ۲۰۰ شب است که مردم در میادین حضور دارند و حماسه‌آفرینی می‌کنند. افراد با سلایق و نگاه‌های مختلف نیز برای اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و در دفاع از کشور، قدرت، انسجام، برادری و برابری خود را به اثبات رسانده‌اند.

ابراهیمی با اشاره به ضرورت پذیرش تفاوت‌ها، تحمل نقد، کاهش نفرت و خشونت کلامی اظهار کرد: آنچه در دین ما مورد تأکید قرار گرفته است، «تهذیب نفس» است و نباید مباحث سلیقه‌ای و شخصی، با وجود تفاوت دیدگاه‌های حزبی، سیاسی و جناحی، به اصل موضوع آسیب بزند. تمامی این مسائل باید در راستای هدف بزرگ‌تری مانند حفظ جمهوری اسلامی ایران، کشور و حفظ انسجام قرار گیرد و با اخلاق سیاسی، مذهبی و مکتبی همراه شود تا موجب ایجاد تنش، تقابل و تضاد نشود.

این فعال سیاسی اصولگرا در زمینه ضرورت اولویت دادن به اهداف بزرگ‌تر نیز گفت: در مباحث شخصی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و تمامی سطوح باید هدف بزرگ‌تر را مشخص کرد و برای رسیدن به آن، امیال شخصی، حزبی و جناحی را کنار گذاشت.

قانون و قانونگذاری باید مسیر برخورد را مشخص کند

نماینده مجلس درباره برخورد با عوامل مخل انسجام اجتماعی و سیاسی هم گفت: اگر افرادی از نظر رشد فرهنگی، فکری، اجتماعی و سیاسی به دنبال مسائل خاص خود هستند، قانون و قانونگذاری باید مسیر برخورد با افرادی را که مخل انضباط اجتماعی، انسجام اجتماعی و انسجام سیاسی هستند، مشخص کند.

ابراهیمی با اشاره به نقش مسئولان در تقویت اعتماد و سرمایه اجتماعی اظهار کرد: مدیران و مدیران ارشد در سه قوه باید در نوع گفتار و رفتار خود دقت کنند تا موجب تشدد، تفرقه و واگرایی نشوند. نوع گفتار و عملکرد مسئولان در قوه مجریه و قوه قضائیه اهمیت دارد. اگر قانون و مقرره‌ای برای اجرای امور کشور وجود دارد، نباید برخلاف آن عمل شود. در جریان امور نیز قوانین و مقررات باید به عنوان «فصل مشترک» مورد توجه قرار گیرد.

انحصارطلبی در تضاد با مسائل اجتماعی است

نماینده مجلس در ادامه با اشاره به ضرورت پرهیز از انحصارطلبی جریان‌های سیاسی اظهار کرد: اگر یک جریان سیاسی که در قدرت قرار دارد بخواهد همه فرصت‌ها را به صورت انحصاری در اختیار بگیرد، این مسئله با شرایط اجتماعی کشور در تضاد است و مردم آن را نمی‌پذیرند. انحصارطلبی، انحصارگرایی و تمرکز بر خواست‌ها و انتظارات حزبی، گروهی و جناحی در تضاد با مسائل اجتماعی است؛ چراکه مردم پشتوانه این نظام هستند و جمهوریت، اجتماع و روابط اجتماعی اهمیت دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ضرورت اصلاح رفتار، پیش از طرد اجتماعی گفت: اگر مردم احساس کنند افرادی به صورت یکه‌تازانه عمل می‌کنند و مسائل را به این سمت سوق می‌دهند، آنها را نمی‌پذیرند و این افراد خودبه‌خود از جامعه طرد خواهند شد؛ بنابراین بهتر است پیش از آنکه چنین اتفاقی رخ دهد، به خودشان بیایند و در جهت تقویت انسجام اجتماعی حرکت کنند.

دوقطبی‌ها می‌توانند موجب ایجاد اختلاف و فاصله در جامعه شوند

ابراهیمی با اشاره به شکل‌گیری دوقطبی‌های موهوم در جامعه اظهار کرد: برخی با دوقطبی‌کردن مسائل و ایجاد دوقطبی‌های توهم‌زا و غیرواقعی تلاش می‌کنند این‌گونه القا کنند که تنها یک نگاه نسبت به مسائل و اولویت‌های کشور وجود دارد و جناح یا نگاه دیگری با آن همراه نیست. در حالی که بسیاری از این دوقطبی‌ها اساساً وجود خارجی ندارند و نباید اجازه دهیم جامعه گرفتار چنین فضاسازی‌هایی شود. یکی از مسائلی که باید نسبت به آن هوشیار باشیم، پرهیز از دوقطبی‌هایی است که واقعیت ندارند و می‌توانند موجب ایجاد اختلاف و فاصله در جامعه شوند.

وی با تأکید بر ضرورت وحدت، همدلی و تمرکز بر منافع ملی گفت: برای مسائل مختلف کشور باید یک محور و معیار مشخص تعریف کنیم. همه ما باید با تکیه بر این معیار مشترک و با عبور از دوقطبی‌های کاذب، برای حفظ و تقویت اسلامیت، جمهوریت و ایران تلاش کنیم. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت، همدلی و تمرکز بر منافع ملی هستیم و اختلاف‌نظرها نباید ما را از اصول و اهداف مشترکمان دور کند.

این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر پیامدهای دوقطبی‌سازی تصریح کرد: آنچه طی سال‌های گذشته و تقریباً پنج دهه گذشته موجب نجات کشور شده است، همین انسجام و وحدت بوده است؛ بنابراین دوقطبی‌سازی و ایجاد شرایط برای دوقطبی یا چندقطبی‌سازی، نتیجه‌ای برای کشور ندارد و به نفع دشمن تمام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت وحدت اظهار کرد: در آیه «واعتصموا بحبل‌الله جمیعاً ولا تفرقوا» بر وحدت تأکید شده است و باید به مسیری حرکت کرد که موجب تفرقه نشود. این موضوع یک وظیفه دینی، ملی و اجتماعی است. دوقطبی‌سازی سیاسی اگرچه ممکن است به صورت طبیعی وجود داشته باشد، نباید به انشقاق جامعه، انشقاق سیاسی و بهره‌برداری دشمن منجر شود.

دشمن در جنگ رسانه‌ای به دنبال ایجاد چندقطبی است

نماینده مجلس با اشاره به نقش جنگ رسانه‌ای در ایجاد دوقطبی‌ها اظهار کرد: دشمن در جنگ رسانه‌ای، به‌ویژه در موضوع جنگ، به دنبال ایجاد چندقطبی است و تلاش می‌کند این‌گونه القا کند که عده‌ای جنگ‌طلب و صلح‌طلب هستند؛ در حالی که کشور انسجام خود را برای دفاع حفظ کرده است. 

ابراهیمی با اشاره به بر تلاش دشمن برای ایجاد دوقطبی‌های مختلف گفت: دشمن دنبال این دوقطبی‌سازی است و تلاش می‌کند جامعه را میان جنگ‌طلب و صلح‌طلب و همچنین طرفداران و مخالفان آزادی تقسیم کند؛ در حالی که آزادی در چارچوب قانون و دفاع در چارچوب وظایف ملی و مذهبی تعریف و معنا پیدا می‌کند. 

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی