دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۵
نشت گاز آمونیاک در بندر «عقبه» اردن

نشت گاز آمونیاک در بندر «عقبه» اردن

بر اثر نشت گاز آمونیاک در مجتمع صنعتی استان عقبه اردن، ۱۱ نفر دچار علائم خفگی و مسمومیت شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری «عمون»، «نضال العوران» مسئول محیط ‌زیست و ایمنی عمومی در اداره منطقه اقتصادی ویژه عقبه، اعلام کرد این نشت در جریان عملیات تعمیر و نگهداری یکی از پمپ‌های قدیمی رخ داده و موجب آزاد شدن گاز آمونیاک باقی‌مانده در یک مخزن قدیمی شده است.

بر اساس گزارش‌ها، در پی این حادثه صدای انفجار در منطقه شنیده شد و رسانه‌های صهیونیستی هم این گزارش را تایید و اعلام کردند که در ایلات این صدا شنیده شده است.

وی افزود: وضعیت 11 نفر از مصدومان، خفیف تا متوسط گزارش شده است. برخی از آنها در درمانگاه مجتمع تحت مداوا قرار گرفتند و تعدادی دیگر برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند.

العوران همچنین گفت بندر عقبه به‌صورت احتیاطی تخلیه شد و پس از پایان اقدامات اضطراری و انجام بازرسی برای اطمینان از ایمنی، فعالیت بندر طی ساعات آینده از سر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان