ملکی اظهار کرد: شامگاه ۲۴ شهریور یک منزل مسکونی در خیابان چوبین ملایر دچار آتشسوزی شد و چهار کودک حاضر در ساختمان در میان دود غلیظ و شعلههای آتش گرفتار شدند. این حادثه حدود ساعت ۱۱:۲۰ به سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی ملایر اعلام شد و نیروهای عملیاتی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه در زمان حضور آتشنشانان، آتش یکی از اتاقهای منزل را دربر گرفته و دود غلیظ بخشهایی از ساختمان را فرا گرفته بود، تصریح کرد: نیروهای عملیاتی پس از ورود به ساختمان، عملیات جستوجو و نجات افراد گرفتار را آغاز کردند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی ملایر با بیان اینکه در جریان این عملیات، هر چهار کودک از ساختمان خارج و به محل امن منتقل شدند، افزود: همزمان با عملیات نجات، نیروهای آتشنشانی برای مهار حریق و جلوگیری از سرایت آن به سایر بخشهای منزل اقدام کردند.
ملکی با اشاره به حضور چهار کودک در ساختمان، اظهار کرد: با توجه به شرایط حادثه، نجات کودکان در اولویت عملیات آتشنشانان قرار داشت و هر چهار کودک سالم از ساختمان خارج شدند.
وی با بیان اینکه آتشنشانان پس از انجام عملیات نجات، حریق را مهار کردند و از گسترش آتش به سایر بخشهای ساختمان جلوگیری شد، یادآور شد: بر اساس بررسیهای اولیه، در این حادثه بخشهایی از منزل دچار سوختگی شده و فضای داخلی ساختمان نیز بر اثر انتشار دود، بهشدت دودگرفته است. چهار کودک گرفتار در این حادثه آسیب جدی ندیدهاند.
بهگزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آتشنشانی ملایر در روز چهارشنبه ۲۵ شهریور، کارشناسان آتشنشانی بر ضرورت آموزش نکات ایمنی به کودکان و نظارت بزرگسالان بر آنها در محیط منزل برای پیشگیری از وقوع حوادث مشابه تأکید دارند.
انتای پیام