چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۳
۵۰ میلیارد تومان به تعاونی‌های بوشهر اختصاص یافت

۵۰ میلیارد تومان به تعاونی‌های بوشهر اختصاص یافت

بوشهر (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید برای تقویت بنیه اقتصادی تعاونی‌های استان خبر داد.

مرتضی پروانه چهارشنبه ۲۵ شهریور در آیین افتتاح شرکت تعاونی کولاک صنعت لیان در بوشهر اظهار کرد: بهره‌برداری از واحدهای صنعتی و اقتصادی با مشارکت بخش خصوصی و تعاون‌گران در شرایط کنونی کشور، اقدامی امیدآفرین و مؤثر در پیشبرد اهداف اقتصادی است.

وی با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری این واحد تولیدی افزود: شرکت تعاونی کولاک صنعت لیان با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۹ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده که ۱۸ میلیارد تومان آن از محل خط اعتباری ویژه تسهیلات بخش تعاون تأمین شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: این واحد تولیدی برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

پروانه با اشاره به وضعیت بخش تعاون در استان بوشهر گفت: سهم بخش تعاون در استان از میانگین کشوری بالاتر است، اما این ظرفیت همچنان با پتانسیل‌های واقعی استان فاصله دارد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با استفاده از مزیت‌های نسبی بوشهر، به‌ ویژه در حوزه‌های صید و صیادی و آبزی‌پروری، سهم بخش تعاون در اقتصاد استان را افزایش دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جدید به تعاونی‌های استان خبر داد و گفت: این اعتبار با مشورت اتاق تعاون و بر اساس اولویت‌بندی برای تقویت بنیه اقتصادی تعاونی‌ها اختصاص خواهد یافت.

پروانه رفع موانع حقوقی و قانونی تعاونی‌ها را اولویت راهبردی این اداره‌کل در سال جاری عنوان کرد و افزود: در همین راستا، دستور ویژه‌ای به معاونت حقوقی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیگیری و حل چالش‌های حقوقی تعاونی‌های مسکن و واحدهای بزرگ صادر شده است.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های اقتصادی در شهرستان‌های دشتستان و دشتی همزمان با هفته تعاون خبر داد و گفت: این طرح‌ها با حضور مسئولان استانی افتتاح می‌شوند و جزئیات آن‌ها به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از حمایت نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه جعفر پورکبگانی، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم، در پیگیری مسائل حوزه کار و تعاون و همچنین همکاری بانک توسعه تعاون و اتاق تعاون استان قدردانی کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها