به گزارش ایسنا، الکساندر ایساک
مهاجم سوئدی در روز پایانی نقلانتقالات ۲۰۲۵ با مبلغ ۱۲۵ میلیون پوند از نیوکاسل به لیورپول آمد و رکورد نقل و انتقالات بریتانیا را شکست.
ایساک در گفتوگو با بیبیسی اسپورت گفت: لیورپول باشگاه بزرگی است و همهچیز درباره این باشگاه کاملاً روشن بود و خیلی راحت تصمیم به حضور در این تیم گرفتم.
ایساک در اولین فصل خود در آنفیلد برای گلزنی دچار مشکل شد و سپس شکستگی پا باعث شد مدتی از میادین دور بماند.
این فصل، ایساک ۲۶ ساله پس از تنها چهار بازی، آمار سه گل فصل گذشته خود در لیگ برتر را تکرار کرده است.
وقتی از او پرسیدند آیا در فصل گذشته لحظهای بوده که از این انتقال پشیمان شده باشد، گفت: نه، هرگز. من هرگز اینطور فکر نمیکنم. شکستگی پا سخت بود. هر کسی که مصدومیت طولانی داشته باشد این را میداند اما از طرف دیگر، وقتی در جایگاه خوبی هستی و احساس خوبی داری، تمایلی به نگاه به عقب نداری. من فقط به جلو نگاه میکنم و درباره این فصل هیجانزده هستم.
تحت هدایت ایرائولا، لیورپول به دنبال پیادهسازی فوتبالی تهاجمی و رو به جلو است و ایساک که ۶۰ گل در لیگ برتر در کارنامه دارد، مصمم است امسال به لیورپول در کسب جام کمک کند.
بهترین فصل او در لیگ برتر با نیوکاسل در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ بود که ۲۳ گل زد.
مهاجم سوئدی در پایان گفت: همه میدانند که موفقیت برای لیورپول یعنی بردن جامها. من میخواهم در هر بازی گل بزنم و لیورپول را به قهرمانی برسانم.
انتهای پیام
جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۱
مهاجم سوئدی مطرح کرد
انتقال به لیورپول آسان بود/ هرگز پشیمان نشدم
مهاجم سوئدی لیورپول، در مصاحبه با شبکه بیبیسی اسپورت گفت که تصمیمش برای انتقال از نیوکاسل به لیورپول در تابستان گذشته به آسانی گرفته شد.