شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۵
منبع: نمایندگی مازندران
تأکید معاون اقتصادی استانداری مازندران بر حمایت از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی

تأکید معاون اقتصادی استانداری مازندران بر حمایت از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی

مازندران (ایسنا) - معاون اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی در تأمین مواد اولیه و گرانی نرخ ارز گفت: سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی، حتی واحدهایی که فعالیت مستمر دارند، به مراتب بیشتر از سنوات گذشته شده است. اگر برای تأمین سرمایه در گردش به کمک واحدهای تولیدی نرویم، ممکن است استمرار اشتغال موجود با چالش مواجه شود.

 محمدابراهیم تولایی روز شنبه ۲۸ شهریور در نشستی با حضور مدیران بانک‌ها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فعالان شیلاتی، با اشاره به اثر گرانی نرخ ارز بر صنایع مادر مانند پتروشیمی و فولاد اظهار کرد: این صنایع در تأمین مواد اولیه دچار چالش شده‌اند و از نظر رقم ریالی نیز حجم نیازشان افزایش یافته است.

 وی گفت: بزرگ‌ترین انتظار از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که برای جذب اعتبار برای استان مطالبه‌گری کنند. مدیران بانک‌های استانی برای پروژه‌های خاص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند، اما نمایندگان استان نیز باید با ارتباط‌گیری با مدیران بانک‌های کشور، این فضا را فراهم‌تر کنند.

 معاون اقتصادی استانداری مازندران با تأکید بر اینکه نباید بیش از حد روی توازن منابع و مصارف مانور داد، تصریح کرد: یکی از مشکلات مدیران بانکی، همین توازن منابع و مصارف است. نرخ سود بانکی در شورای اقتصاد تعیین می‌شود، اما بانک‌ها با نرخ‌های موجود توان پرداخت تسهیلات قابل قیاس را ندارند؛ مثلاً با حداقل نرخ سود ۲۳ درصد، جز در موارد خاص نمی‌توان تسهیلات پرداخت کرد.

وی افزود: اگر پیگیری‌ها به‌صورت دقیق انجام شود و این مسائل تقسیم‌بندی شود، بخش بزرگی از مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان حل خواهد شد، اشتغال موجود حفظ می‌شود و ممکن است ظرفیت شغلی جدیدی نیز ایجاد شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها