یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۷:۴۳
منبع: نمایندگی لرستان
پیگیری برای افزایش حضور پزشکان متخصص در بیمارستان ازنا

رئیس شبکه بهداشت شهرستان خبر داد

پیگیری برای افزایش حضور پزشکان متخصص در بیمارستان ازنا

لرستان (ایسنا) - رئیس شبکه بهداشت و درمان ازنا از پیگیری برای افزایش حضور پزشکان متخصص و تأمین نیروهای تخصصی مورد نیاز بیمارستان این شهرستان خبر داد.

علی زینی‌وند مقدم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به جمعیت شهرستان ازنا و محدودیت‌های موجود در تأمین پزشکان متخصص، تلاش می‌کنیم خدمات تخصصی مطلوب‌تری به مردم ارائه شود و در این راستا پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به وضعیت حضور متخصص اطفال در بیمارستان ازنا، افزود: در حال حاضر متخصص اطفال به‌صورت ۱۸ روز در ماه در بیمارستان حضور دارد و ۱۲ روز دیگر ماه با کمبود این تخصص مواجه هستیم. درخواست تأمین پزشک متخصص اطفال به‌صورت حق ثابت را ارائه داده‌ایم تا با توجه به جمعیت شهرستان، امکان استمرار خدمات این بخش فراهم شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ازنا ادامه داد: پزشک متخصص اطفال پیش از این از خرم‌آباد به شهرستان اعزام می‌شد و با توجه به محدودیت جمعیت و مسائل مربوط به درآمد، تأمین نیروی ثابت در این حوزه با چالش‌هایی همراه است؛ با این حال پیگیری برای رفع این مشکل ادامه دارد.

زینی‌وند مقدم همچنین درباره تأمین متخصص قلب در بیمارستان ازنا گفت: در این زمینه نیز درخواست حضور متخصص قلب ارائه شده بود و با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده، تلاش می‌کنیم پوشش خدمات این رشته در بیمارستان تقویت شود.

وی با اشاره به وضعیت متخصص مغز و اعصاب، بیان کرد: برای این رشته نیز با کمبود نیرو مواجه هستیم و در مقطعی متخصص مغز و اعصاب به‌مدت ۱۵ روز در ماه خدمات ارائه می‌کرد. با توجه به نیاز شهرستان، درخواست ادامه و تقویت پوشش این تخصص را مطرح کرده‌ایم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ازنا با بیان اینکه تأمین پزشک متخصص در برخی رشته‌ها با محدودیت مواجه است، گفت: ظرفیت مناسبی از نظر پزشکان متخصص در استان وجود دارد، اما توزیع نیرو و اختصاص سهمیه به شهرستان‌ها نیازمند پیگیری است. در همین راستا، موضوع تأمین پزشکان متخصص مورد نیاز ازنا را در جلسات مربوطه دنبال کرده‌ایم و در مهرماه نیز پیگیری‌های لازم را ادامه خواهیم داد.

زینی‌وند مقدم در ادامه تأکید کرد: هدف ما این است که خدمات درمانی کامل‌تر و مطلوب‌تری به همشهریان ارائه شود. در همه حوزه‌ها پیگیر تأمین نیازهای بیمارستان هستیم و تلاش می‌کنیم با جذب و حضور پزشکان متخصص، کیفیت خدمات درمانی شهرستان ارتقا پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اختصاص سهم مناسب پزشکان متخصص به استان و پیگیری‌های انجام‌شده، بتوانیم سهم بیشتری از نیروهای تخصصی مورد نیاز را برای بیمارستان ازنا جذب کنیم و خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها